НАЈКРЕМАСТИЈА ТЕСТЕНИНА ЗА КОЈОМ ЈЕ ПОЛУДЕО ЦЕО СВЕТ: Бели сос са качкаваљем и белим луком, спреман за 5 МИНУТА
10.11.2022.
08:15
Коментари (0)
Кремасто и укусно
Потребно је:
- 350 гр тестенине
- 100 гр павлаке за кување
- 100 гр киселе павлаке
- 1 мала кашичица брашна
- 150 мл млека
- 2 чена белог лука
- 100 гр шунке
- 50 гр качкаваља
- зачин, млевени бибер
- першунов лист
- мало уља
БЕЛА ЧОРБА, САРМА, ПОГАЧА И ТОРТА: Рецепти за КОМПЛЕТАН РУЧАК који ће домаћици оставити времена за уживање с породицом
БЕЛА ЧОРБА, САРМА, ПОГАЧА И ТОРТА: Рецепти за КОМПЛЕТАН РУЧАК који ће домаћици оставити времена за уживање с породицом
НАЈМОЋНИЈИ ЛЕК ЗА СИНУСЕ, ОД САМО 2 САСТОЈКА: Продисаћете за трен ока! (РЕЦЕПТ)
НАЈМОЋНИЈИ ЛЕК ЗА СИНУСЕ, ОД САМО 2 САСТОЈКА: Продисаћете за трен ока! (РЕЦЕПТ)
Припрема:
На уљу пропржити брашно са издробљеним белим луком.
Додати павлаку једну и другу и млеко и оставити да прокључа.
Убацити рендани качкаваљ па кад се истопи, додати зачин, бибер и першунов лист. Оставити минут два да прокрчка.
Скувану тестинана па је прелити са сосом.