ОСВЕЖАВАЈУЋИ КОЛАЧ СА ВИШЊАМА ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Сочан десерт у којем ће уживати цела породица (РЕЦЕПТ)
21.06.2022.
09:00
Коментари (0)
Ево како да направите лагану воћну посластицу која ће вам пријати у летњим данима
Потребно је:
- 600 г вишања
- 4 јаја
- 150 г брашна
- 50 г гриза
- 100 мл јогурта
- корица лимуна
- 100 г шећера
- 30 мл маслиновог уља
- 1 прашак за пециво
НАЈБРЖИ КОЛАЧ СА РОГАЧЕМ: Мраморни слаткиш на брзину за све љубитеље чоколаде (РЕЦЕПТ)
НАЈБРЖИ КОЛАЧ СА РОГАЧЕМ: Мраморни слаткиш на брзину за све љубитеље чоколаде (РЕЦЕПТ)
НЕОБИЧАН БАКИН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА: Сочан и мекан, а ЈЕДНОСТАВНО се припрема (РЕЦЕПТ)
НЕОБИЧАН БАКИН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА: Сочан и мекан, а ЈЕДНОСТАВНО се припрема (РЕЦЕПТ)
ЈЕДНОСТАВНЕ ЗА ПРИПРЕМУ, А ФАНТАСТИЧНЕ: Савршене руже од лиснатог теста и крема, хрскаве и мирисне! (РЕЦЕПТ)
ЈЕДНОСТАВНЕ ЗА ПРИПРЕМУ, А ФАНТАСТИЧНЕ: Савршене руже од лиснатог теста и крема, хрскаве и мирисне! (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Умутити беланца па додати просејано брашно и гриз са прашком за пециво. Потом додати жуманца, корицу лимуна, уље и јогурт па све изједначити.
Премазати уљем куглоф и посути брашном. Прво ставити вишње, па тесто преко њих.
Одозго опет додати вишње, па преко слој теста и тако док не потрошите сав материјал.
Пећи на 200 степени око 50 минута. Оставити да се охлади па посути шећером у праху или ванилом.
Пријатно!