ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Боранија овако спремљена је прави СПЕЦИЈАЛИТЕТ (РЕЦЕПТ)
06.04.2022.
08:27
Коментари (0)
Специјалан рецепт
Потребно је:
- 1 главица црног лука
- 1 шаргарепа
- веза белог лука
- 500 гр бораније (из замрзивача)
- 1 већи кромпир
- 1 кашика пире парадајза или 1 свежи
- црвена млевена паприка
- 500 гр рибе по жељи
- 3 кашике кукурузног брашна
- 2 кашике хлебног брашна
- 1 кашичица млевене паприке
- соли, уља, млевеног бибера
- грануле белог лука
- першунов лист
"МНОГИ СУ МЕ ОСУЂИВАЛИ": Даница Максимовић открила зашто се никада није удала за невенчаног супруга са којим има сина
"МНОГИ СУ МЕ ОСУЂИВАЛИ": Даница Максимовић открила зашто се никада није удала за невенчаног супруга са којим има сина
УГОЈИЛА СЕ 14 КГ У ТРУДНОЋИ, САД ПОКАЗАЛА СТОМАК: Каћа објавила фотку из теретане - нико не може да верује шта види (ФОТО)
УГОЈИЛА СЕ 14 КГ У ТРУДНОЋИ, САД ПОКАЗАЛА СТОМАК: Каћа објавила фотку из теретане - нико не може да верује шта види (ФОТО)
Припрема:
Исецкати на ребра лук, а шаргарепу на колутове па пропржити. Додати боранију и кромпир на коцкице. Додати мало воде и динстати око 20 минута.
Скинути са шпорета, додати млевену паприку , соли или сувог зачин, млевени бибер и све изједначити.
Измешати брашно једно и друго, додати паприку црвену, 1 кашичицу белог лука у гранулама и уваљати рибу. Поређати по боранији.
Мало је премазати са уљем па пећи на 220 степени око 30 минута.