КОБАСИЦА, СИР, КАЧКАВАЉ! Припремите НАЈУКУСНИЈИ РЕЦЕПТ за ВЕЧЕРУ из БАКИНЕ кухиње! (ВИДЕО)
Брзо и веома хранљиво!
Уколико вам је нестало инспирације, представљамо вам изузетно укусан и брз рецепт из бакине кухиње, састојци гарантују да ћете уживати у овом јелу.
Прошетала УЛИЦОМ, а СВИ се ОКРЕЋУ за ЊОМ! Певачица на прагу пете деценије ИЗГЛЕДА као ТИНЕЈЏЕРКА!
Смањи ризик ОБОЛЕВАЊА ОД РАКА и прочисти плућа: Ове намирнице ЧИСТЕ организам од НИКОТИНА и токсина
Потребно је:
- 300 гр тестенине
- 2 јаја
- 200 гр сира тврђег
- 200 мл киселог млека
- 50 гр сувих кобасица
- мало уља
- качкаваља
- першунов лист
Припрема
Скувати тестенину не баш сасвим оцедити је. У чинију размутити јаја, додати кисело мелеко, коцкице кобасица, 50 гр качкаваља ренданог и измрвљен сир. Додати неколико кашика маслиновог уља и мало соли. На крају убацити сецкан першун и млевен бибер. Изједначити.
Тепсију подмазати уљем и сипати тестенину и мало је поравнатии. Преко тестенине сипати спремљен надев па протрести да дође између тестенине. Одозго додати мало још мрвљеног сира и ренданог качкаваља.
Пећи у рерни на 220 степени око 30 мин. Пријатно!
Цео бакин рецепт погледајте на видеу у прилогу.