УКУСНО и ЗДРАВО јело: Посни ђувеч - Савршен спој поврћа и пиринча КОЈИ ЋЕШ ОБОЖАВАТИ (РЕЦЕПТ)
Ако волите посна јела, ово је прави ужитак - посни ђувеч, тако укусан и сочан, пун поврћа
Посни ђувеч је једно од јела које ће одушевити све љубитеље посне кухиње. Са својим богатством укуса, сочношћу и обиљем поврћа, овај ђувеч пружа истинско задовољство непцима. Без обзира да ли сте веган, вегетаријанац или једноставно желите да уживате у лаганој и здравој посној храни, ово јело ће вас освојити својом једноставном припремом и изванредним резултатом.
Спремите се да уживате у пуном укусу и богатим аромама посног ђувеча!
Потребно је:
- 2 главице црног лука
- 4 свеже паприке
- 2 већа парадајза
- 2 млада кромпира
- 50 грама опраног пиринча
- уље
- зачин
- со
- 3 чена белог лука
- першунов лист
ПОМОЛИТЕ СЕ ОВАКО - Најкраћа молитва која постоји, осам речи које помажу да свака ЖЕЉА буде ОСТВАРЕНА
ОВАЈ ЗНАК У ЈУЛУ ће освојити судбински џекпот: Све иде као подмазано - БРДО ПАРА, СРЕЋЕ И ЉУБАВИ!
Припрема:
- На уљу пропржите сецкани лук, затим додајте паприку исечену на кругове.
- Када се паприка мало пропржи, додајте на коцкице исечен кромпир и ољуштен парадајз.
- Додајте опрани пиринач, суви зачин, сецкани бели лук и першунов лист.
- Све добро измешајте и ставите у рерну загрејану на 210 степени Целзијуса, пећи 30 минута.
- Када се охлади, ђувеч ће се згуснути, али оставите мало течности.
- Савршено је за десет пробајте.
Посни ђувеч је савршен избор за све који желе да се посвете посној исхрани, а истовремено уживају у пуном укусу и хранљивим састојцима. Ово укусно јело, напуњено свежим поврћем, пиринчем и зачинима, пружа изванредну комбинацију текстура и арома.
Без обзира да ли га припремате за породични ручак или као посебан оброк за посебне прилике, посни ђувеч ће вас освојити својом једноставношћу и задовољством које пружа. Испробајте овај укусни посни ђувеч и доживите прави гастрономски ужитак без меса!