ИДЕАЛНО АКО СТЕ НА ДИЈЕТИ - Ево како да припремите ПОВРЋЕ да буде ПРЕУКУСНО, сипаћете више пута (ВИДЕО)
28.11.2022.
08:30
Коментари (0)
Бакин рецепт!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за веома интересантно јело са разним поврћем.
Потребно је:
- 1 мањи карфиол може и броколи
- 1/2 празилука
- шака бораније и грашка
- 2 свеже паприке
- 2 шаргарепе
- 1 кромпир
- 1 парадајз
- 1/2 корена целера
- маслиново уље или обично сунцокретово
- 200 мл куваног парадајза
Почиње БОЖИЋНИ ПОСТ - Уље је ДОЗВОЉЕНО само овим данима, а ево када је пожељно постити НА ВОДИ
Почиње БОЖИЋНИ ПОСТ - Уље је ДОЗВОЉЕНО само овим данима, а ево када је пожељно постити НА ВОДИ
ОПРЕЗ за СТРЕЛЦА, могући пропусти на послу, ЗАНИМЉИВА ПОНУДА за РИБЕ - Хороскоп за понедељак је спреман
ОПРЕЗ за СТРЕЛЦА, могући пропусти на послу, ЗАНИМЉИВА ПОНУДА за РИБЕ - Хороскоп за понедељак је спреман
Зачини
- 1/2 кашичице слатке млевене парике
- мле. бибер
- 1 кашичица карија
- 1 кашичица сувог зачина
- 1 кашичица белог лука у гранулама
- першунов лист
Припрема:
У мањи суд помешати зачине и сипати на све проврће које иситнимо по жељи. Ја волим то на крупније. Измешати рукама. Додати пола шољице маслиновог уља (30 мл) па поново промешати.
Плех од рерне обложити пек папиром па истрести поврће и распоредити. По жељи још мало одозго додати уља. Сипати кувани парадајз и пећи у рерни на 220 степенин Ц око 45 минута. Служити топло.
Може се јести без хлеба. Одлично за скидање килаже.