Телетина по рецепту Бранке Соврлић - Пар састојака уз којих месо постаје мекано и сочно
Брзо, једноставно и укусно јело. Идеално уколико очекујете госте.
Бранка Соврлић угостила је познате нас вечери у оквиру емисије "На вечери код..." која је емитнована на првом програму Радио Телевизиј Србије.
Бранка је том приликом припремала предјело, главно јело и посластицу за крај.
Ипак, госте је највише одушевило главно јело које је Бранка назвала "Весели Босанац".
Заправо је реч о пуњеним телећим шницлама.
-Узели смо једну телећу шницлу, добро истањену, онда стављамо мало кајмака, може качкаваљ или неки тврди сир који имате, додајемо ситно сецкане печурке, шампињоне и на крају суџук, суво месо да му да арому - објаснила је Бранка припрему.
Затим се умота као палачинка и повежу се стране са чачкалицама, тако се прже - објаснила је Бранка.
-За то време исеците кромпир на крупне кришке посолите и ставите уља, а затим пеците у рерни - предложила је.