Воће, ПИШКОТЕ и лагани КРЕМ: Направите ТОРТУ по БАКИНОМ рецепту, готова је за пар минута
18.08.2021.
15:20
Коментари (0)
Служи се хладна.
Уколико сте расположени да направите праву летњу посластицу, препоручујемо вам овај рецепт из бакине кухиње.
ОТПАДАЈУ КРУПНИ КОМАДИ КАМЕНЦА: Ово моћно ДОМАЋЕ СРЕДСТВО чисти веш машину и од бактерија
ОТПАДАЈУ КРУПНИ КОМАДИ КАМЕНЦА: Ово моћно ДОМАЋЕ СРЕДСТВО чисти веш машину и од бактерија
НИЈЕ НУЛТА! Ова КРВНА група се сматра НАЈРЕЂОМ и најмлађом, одликују је ОСЕТЉИВ ИМУНИТЕТ и блага нарав
НИЈЕ НУЛТА! Ова КРВНА група се сматра НАЈРЕЂОМ и најмлађом, одликују је ОСЕТЉИВ ИМУНИТЕТ и блага нарав
Потребно је:
- 2 пудинга од слатке павлаке
- 50 гр чоколаде
- коцка маслаца
- 100 гр кекса
- 100 гр пишкота
- 500 мл млека
- 1 ванилин шећер
- 3-4 кашике шећера
- мало воћа (купина, малина и сл...)
- 1 шлаг
Припрема:
Скувати пудинг по успуству на мелеку додати сечен маслац па га добро изједначити. Поделити на два дела па у један додати изломљену чоколаду и измутити. Мањи узан плех обложити прозирном фолијом. На дно ставити пишкоте а са стране кекс па убацити пудинг од чоколаде преко њега купине.
Преко додати пудинг од ваниле и преко пишкоте. Прекрити фолијом и добро охладити. ОхлаЂен изврнути на плех склонити фолију па украсити шлагом. Уживајте...
Детаљније о рецепту на видеу у прилогу.