Уз ова ТРИ млечна производа никада нећете морати да држите ДИЈЕТУ, а њихов УКУС је НЕЗАМЕЊИВ!
Најбољи избор!
Млечни производи могу бити савршена допуна сваком оброку. Уколико сте вегетаријанац и не уносите довољно протеина или сте на посебном режиму исхране које захтева смањену конзумацију меса, онда су млечни производи прави избор за вас.
ЕКСПРЕСНА ДИЈЕТА: Можете да мршавите веома брзо, а да будете СИТИ уз ОВУ намирницу!
Производи од млека веома су битни за одржање целокупног здравља организма. Уколико избаците или недовољно једете млечне производе ризикујете да ваше кости буду слабије са годинама, а може доћи и до повећања телесне масе.
Овај производ је САВРШЕН САВЕЗНИК У МРШАВЉЕЊУ, а кошта мање од 150 динара
Постоји много разлога зашто бисте требали конзумирати млечне производе, а ми вам сада дајемо неколико.
За јаче кости!
Млеко и млечни производи пуни су калцијума, протеина, витамина Д и минерала који су нам неопходни за здраве, јаке кости. Већи део коштане масе гради се у детињству и тинејџерским годинама, али о костима морамо да водимо рачуна читавог живота.
ПРЕПОЛОВИЋЕТЕ СЕ: Смршајте ЕКСПРЕСНО, а све уз једну НАМИРНИЦУ! Једноставно да нема ДАЉЕ!
Против високог притисака
Млечни производи садрже калијум који је одличан у одржавању нормалног крвног притиска. Постоји и дијета намењена искључиво регулацији крвног притиска, а заснива се на повећаном уносу воћа и поврћа уз минимум три порције млечних производа дневно.
Девет разлога да вечерас попијете чашу млека - трећи ће вас одушевити!
Спас у дијетама
Мислили сте да ћете укидањем млечних производа допринети и смањену телесне масе. Ово је погрешно уверење. Млечни производи поред тога што су хранљиви, због чега ћете дуже бити сити, подстичу и здравље цревне флоре и добро варење.
Добро варење даље обезбеђује да све хранљиве материје оду у крвоток и нахране организам, што телу обезбеђује све што му је потребно да би функционисало.
ЈЕСЕЊИ ДЕТОКС: Припремите тело за зиму уз ових ПЕТ трикова!
Како бисмо вам олакшали издвајамо три млечна производа који су најбоља у дијетама и допуна здравог режима исхране.
Млеко је комплетан оброк!
Ова намирница обезбедиће огранизму комплетан оброк и рехидратацију, нормализацију крвног притиска, а нокти, коса и кости ће вам увек бити јаки. Млеко заправо садржи протеине и масти који су довољни да нахране организам, али исто тако садржи 95 процената воде због чега хидрира читав организам. Дакле, уколико се одлучите за млеко, оно вам може бити савршена ужина између оброка.
Маслац као савршена база за сваки оброк!
Једноставно је немогуће замислити кухињу и кување, без адекватних масти које служе као база за припрему јела. У том случају бирајте маслац јер садржи пуно витамина, међу којим су најважнији витамини А, Е и К2 и што је најважније, они се ослобађају кроз термичку обраду, дакле кувањем, печењем, динстањем.
ИДЕАЛАН ПОЧЕТАК ДАНА: Јогурт са свежим воћем и медом!
Ова намирница садржи масти које су неопходне организму, поготово у току зиме, како би се обезбедила енергија за нормално функционисање. Маслац садржи бутират, састојак који спречава упале у организму и несметано функционисање система за варење.
Јогурт регенерише мишиће!
Ово је можда и најбоља намирница од млечних производа, не само зато што је укусна и слаже се уз готово свако јело, већ и због њеног утицаја на варење и развој здравих бактерија које су неопходене цревној флори. Не постоји напитак који ће лакше и брже, освежити организам.
Као и остали млечни производи јогур је одличан за регулацију крвног притиска и варења које даље утиче на телесну масу, односо смањење телесне масе и зато се јогурт препоручује у свакој дијети, али то није све што добијамо од јогурта.
Јогурт сагорева масти и побољшава плодност
Он је одличан извор омега 3 масти које су значајен у борби против канцера. Спортисти га пију јер је то најбољи начин да се мишићи након напорног тренинга што пре опораве.
Једна од предности јогурта за коју многи нису знали је да елиминише негативне ефекте лекова. Наиме, лекови уништавају добре бактерије које су кључне за варење, а конзумацијом јогурта овај дисбаланс можете регулисати.