Jednostavan ručak za SVAČIJI DŽEP - Carski bataci punjeni kačkavaljem i šunkom, osvajaju UKUSOM i izgledom
13.11.2023.
09:20
Komentari (0)
Sa ovim jelom, vaša trpeza biće zaista posebna.
Svako od nas želi da naša trpeza bude najlepša i da prosto blista. Naš današnji predlog za vaš ručak je baš takav. Verujemo da će vam se dopasti. Ne iziskuje ni mnogo truda niti vremena, a zauzvrat ćete dobiti zaista nešto fantastično - jelo koje ne samo da lepo izgleda, već je i zaista božanstvenog ukusa.
NAJJEDNOSTAVNIJI KOLAČ IKADA! Domaćice, ako ne želite da se MUČITE ovo je recept za vas - deca će obožavati ovu ČOKOLADNU POSLASTICU
NAJJEDNOSTAVNIJI KOLAČ IKADA! Domaćice, ako ne želite da se MUČITE ovo je recept za vas - deca će obožavati ovu ČOKOLADNU POSLASTICU
JELO NA KAŠIKU ZA POLA SATA! Bolji recept za PARADAJZ ČORBU od ovoga nećete naći, a zamenite li samo JEDAN SASTOJAK postaje POSNA
JELO NA KAŠIKU ZA POLA SATA! Bolji recept za PARADAJZ ČORBU od ovoga nećete naći, a zamenite li samo JEDAN SASTOJAK postaje POSNA
Potrebno je:
- 2 pileća bataka i karabataka
- soli ili suvi začin
- 1 kašika senfa i kajmaka
- 2 čena belog luka
- origano
- mleveni biber
- po želji tucanu ljutu papriku
- 100 gr šunke
- 100 gr kačkavalja
- soja sos
Priprema:
Batacima odvojiti kosti pa ih malo izlupati preko folije. Posoliti, premazati senfom i kajmakom ili kiselom pavlakom. Premazati sa belim lukom, posuti origanom i mlevenim biberom. Staviti kačkavalj i šunku i malo soja sosa. Presaviti meso i poklopiti. Premazati još malo soja sosom i posuti solju i i uljem. Peći na 200 stepeni C oko sat vremena.