Једноставан ручак за СВАЧИЈИ ЏЕП - Царски батаци пуњени качкаваљем и шунком, освајају УКУСОМ и изгледом
13.11.2023.
09:20
Коментари (0)
Са овим јелом, ваша трпеза биће заиста посебна.
Свако од нас жели да наша трпеза буде најлепша и да просто блиста. Наш данашњи предлог за ваш ручак је баш такав. Верујемо да ће вам се допасти. Не изискује ни много труда нити времена, а заузврат ћете добити заиста нешто фантастично - јело које не само да лепо изгледа, већ је и заиста божанственог укуса.
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ КОЛАЧ ИКАДА! Домаћице, ако не желите да се МУЧИТЕ ово је рецепт за вас - деца ће обожавати ову ЧОКОЛАДНУ ПОСЛАСТИЦУ
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ КОЛАЧ ИКАДА! Домаћице, ако не желите да се МУЧИТЕ ово је рецепт за вас - деца ће обожавати ову ЧОКОЛАДНУ ПОСЛАСТИЦУ
ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНА
ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНА
Потребно је:
- 2 пилећа батака и карабатака
- соли или суви зачин
- 1 кашика сенфа и кајмака
- 2 чена белог лука
- оригано
- млевени бибер
- по жељи туцану љуту паприку
- 100 гр шунке
- 100 гр качкаваља
- соја сос
Припрема:
Батацима одвојити кости па их мало излупати преко фолије. Посолити, премазати сенфом и кајмаком или киселом павлаком. Премазати са белим луком, посути ориганом и млевеним бибером. Ставити качкаваљ и шунку и мало соја соса. Пресавити месо и поклопити. Премазати још мало соја сосом и посути сољу и и уљем. Пећи на 200 степени Ц око сат времена.