JELO NA KAŠIKU ZA POLA SATA! Bolji recept za PARADAJZ ČORBU od ovoga nećete naći, a zamenite li samo JEDAN SASTOJAK postaje POSNA
09.11.2023.
07:34
Komentari (0)
Potrebno je tek nekoliko sastojaka, a ukus savršen!
Paradajz čorbu je veoma lako napraviti, a svojim osvežavajućim ukusom "podići" će vas bolje nego bilo koja kafa.
Možete napraviti posnu varijantu ako umesto testenine dodate kuvani pirinač, ili pak testeninu bez jaja.
Evo koje VITAMINE unosite u organizam kada jedete KUVANI KUKURUZ: Odličan je za pravilno VARENJE i rad nervnog sistema
Evo koje VITAMINE unosite u organizam kada jedete KUVANI KUKURUZ: Odličan je za pravilno VARENJE i rad nervnog sistema
Svi su poludeli za ovom PITOM SA MESOM - Hrskave kore pune su sočnog fila, a kada je jednom probate pravićete je uvek
Svi su poludeli za ovom PITOM SA MESOM - Hrskave kore pune su sočnog fila, a kada je jednom probate pravićete je uvek
Potrebno je:
- 1 šargarepa
- ulje
- kuvan paradajz
- voda
- malo začina
- soli
- peršunov list
- testenina po izboru
Priprema:
Šargarepu izrendati, pa je na ulju malo propržiti. Dodati 200 ml paradajza i 2 lončeta vode, pa ponoviti isto tako - u zavisnosti koliko vam treba čorbice. Ubaciti suvi zacin po želji može i malo šećera. Dodati testeninu i peršunov list na kraju.
Ostaviti da provri jos 5 minuta, i čorbica je gotova!