ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНА
09.11.2023.
07:34
Коментари (0)
Потребно је тек неколико састојака, а укус савршен!
Парадајз чорбу је веома лако направити, а својим освежавајућим укусом "подићи" ће вас боље него било која кафа.
Можете направити посну варијанту ако уместо тестенине додате кувани пиринач, или пак тестенину без јаја.
Ево које ВИТАМИНЕ уносите у организам када једете КУВАНИ КУКУРУЗ: Одличан је за правилно ВАРЕЊЕ и рад нервног система
Ево које ВИТАМИНЕ уносите у организам када једете КУВАНИ КУКУРУЗ: Одличан је за правилно ВАРЕЊЕ и рад нервног система
Сви су полудели за овом ПИТОМ СА МЕСОМ - Хрскаве коре пуне су сочног фила, а када је једном пробате правићете је увек
Сви су полудели за овом ПИТОМ СА МЕСОМ - Хрскаве коре пуне су сочног фила, а када је једном пробате правићете је увек
Потребно је:
- 1 шаргарепа
- уље
- куван парадајз
- вода
- мало зачина
- соли
- першунов лист
- тестенина по избору
Припрема:
Шаргарепу изрендати, па је на уљу мало пропржити. Додати 200 мл парадајза и 2 лончета воде, па поновити исто тако - у зависности колико вам треба чорбице. Убацити суви зацин по жељи може и мало шећера. Додати тестенину и першунов лист на крају.
Оставити да проври јос 5 минута, и чорбица је готова!