Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)
15.04.2020.
19:14
Komentari (0)
Ovo morate da probaate.
Kada jednom spremite piletinu na ovaj način, njen ukus nećete zaboraviti.
Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje
Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje
OBRATITE PAŽNJU: Evo koliko često treba da peremo odeću koju nosimo po kući!
OBRATITE PAŽNJU: Evo koliko često treba da peremo odeću koju nosimo po kući!
Potrebno je:
- 600 gr. belog pilećeg mesa
- 3 čena belog luka
- 2 kašike brašna + 1 kašičica
- 2 kašike prezli
- ulja
- soli bibera
- peršunovog lista
- 200 gr kisele pavlake
- malo mleka
Priprema:
Meso iseći na šnicle pa malo izlupati izmenju folije. Posoliti pobiberiti . Izmešati brašno i prezne pa uvaljati šnicle.
Pržiti na tihoj vatri oko 15 min.
Izvaditi na tanjir a u tu masnoću ubaciti 1 kašičicu brašna, pavlaku i dobro izjednačiti dodati gnječen beli luk, so biber i peršunov lisr.
Po potrebi dodati i malo mleka.
Gotove šnicle preliti sosom.
INSTANT RECEPT: Ćuftice sa tunjevinom od starog hleba
INSTANT RECEPT: Ćuftice sa tunjevinom od starog hleba
DOMAĆI KVASAC BOLJI OD KUPOVNOG: Recept naših baka za najzdravije testo!
DOMAĆI KVASAC BOLJI OD KUPOVNOG: Recept naših baka za najzdravije testo!
Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni
Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni
Nov izazov na Instagramu naterao žene da se skinu: Na sebi imaju samo jednu stvar (FOTO)
Nov izazov na Instagramu naterao žene da se skinu: Na sebi imaju samo jednu stvar (FOTO)
Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom
Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom