Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
15.04.2020.
19:14
Коментари (0)
Ово морате да пробаате.
Када једном спремите пилетину на овај начин, њен укус нећете заборавити.
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Ево колико често треба да перемо одећу коју носимо по кући!
ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Ево колико често треба да перемо одећу коју носимо по кући!
Потребно је:
- 600 гр. белог пилећег меса
- 3 чена белог лука
- 2 кашике брашна 1 кашичица
- 2 кашике презли
- уља
- соли бибера
- першуновог листа
- 200 гр киселе павлаке
- мало млека
Припрема:
Месо исећи на шницле па мало излупати измењу фолије. Посолити побиберити . Измешати брашно и презне па уваљати шницле.
Пржити на тихој ватри око 15 мин.
Извадити на тањир а у ту масноћу убацити 1 кашичицу брашна, павлаку и добро изједначити додати гњечен бели лук, со бибер и першунов лиср.
По потреби додати и мало млека.
Готове шницле прелити сосом.
ИНСТАНТ РЕЦЕПТ: Ћуфтице са туњевином од старог хлеба
ИНСТАНТ РЕЦЕПТ: Ћуфтице са туњевином од старог хлеба
ДОМАЋИ КВАСАЦ БОЉИ ОД КУПОВНОГ: Рецепт наших бака за најздравије тесто!
ДОМАЋИ КВАСАЦ БОЉИ ОД КУПОВНОГ: Рецепт наших бака за најздравије тесто!
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни
Нов изазов на Инстаграму натерао жене да се скину: На себи имају само једну ствар (ФОТО)
Нов изазов на Инстаграму натерао жене да се скину: На себи имају само једну ствар (ФОТО)
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом