NAJLAKŠI recept za RIBLJU ČORBU od tunjevine iz konzerve - Tajna je u začinima, a ukus je VELIČANSTVEN
Za slavsku trpezu, dane posta ili samo kao zdrav i ukusan ručak, ova riblja čorba koja se pravi očas posla uvek je dobar izbor.
Kada vam je potrebna brza, ali izuzetno ukusna supa, riblja čorba od tunjevine je pravo rešenje! Ovaj jednostavan recept, koji koristi tunjevinu iz konzerve, oduševiće vas bogatstvom ukusa i savršenom kombinacijom začina.
Iako se priprema za samo nekoliko minuta, rezultat je pravo kulinarsko čudo – čorba koja je bogata, aromatična i nezaboravna. Tajna leži u pažljivo odabranim začinima koji podižu ukuse na neverovatno visok nivo. Ovaj recept je idealan za sve koji žele brz obrok, ali ne žele da prave kompromis kada je ukus u pitanju.
Sastojci
1 konzerva tunjevine
1 šargarepa
1 krompir
2 dl soka od paradajza
1 glavica crnog luka
začini
Pripreme
Luk, šargarepu i krompir izrendati i na malo ulja propržiti. Dodati litar vode, sok od paradajza i tunjevinu prethodno oceđenu od ulja. Po želji dodati peršun, so i začine. Kada proključa, kuvati oko 20 minuta.