НАЈЛАКШИ рецепт за РИБЉУ ЧОРБУ од туњевине из конзерве - Тајна је у зачинима, а укус је ВЕЛИЧАНСТВЕН
За славску трпезу, дане поста или само као здрав и укусан ручак, ова рибља чорба која се прави очас посла увек је добар избор.
Када вам је потребна брза, али изузетно укусна супа, рибља чорба од туњевине је право решење! Овај једноставан рецепт, који користи туњевину из конзерве, одушевиће вас богатством укуса и савршеном комбинацијом зачина.
Иако се припрема за само неколико минута, резултат је право кулинарско чудо – чорба која је богата, ароматична и незаборавна. Тајна лежи у пажљиво одабраним зачинима који подижу укусе на невероватно висок ниво. Овај рецепт је идеалан за све који желе брз оброк, али не желе да праве компромис када је укус у питању.
Састојци
1 конзерва туњевине
1 шаргарепа
1 кромпир
2 дл сока од парадајза
1 главица црног лука
зачини
Припреме
Лук, шаргарепу и кромпир изрендати и на мало уља пропржити. Додати литар воде, сок од парадајза и туњевину претходно оцеђену од уља. По жељи додати першун, со и зачине. Када прокључа, кувати око 20 минута.