OVAJ ČAJ JE SPAS ZA VAŠE ZDRAVLJE: Smanjuje rizik od moždanog udara i razbija kamenje u bubrezima
Ova moćna biljka u sebi sadrži visok nivo antioksidanasa
Poznato je da je đumbir ima mnogo korisnih svojstava i vitamina, zato se često kao začin koristi u mnogim jelima, a ima i dugu tradiciju kao prirodni lek za lečenje mnogih bolesti.
Pasulj je PUN PROTEINA, odličan za probavu, a EVO kako da izbegnete NADIMANJE uz pomoć ovog začina
ČAJ ILI KAFA: Evo koji je NAPITAK BOLJI za početak dana, jedan ODLIČAN za MRŠAVLJENJE, drugi za srce
ČISTI TOKSINE iz organizma i PODIŽE ENERGIJU - DETOKS čorba od POVRĆA za CELU PORODICU koja se LAKO PRAVI
Ova moćna biljka u sebi sadrži visok nivo antioksidanasa, proteina, gvožđa, fosfor, kalcijum, magnezijum, mangan, folnu kiselinu, vitamine C i B6 i zingeron.
Takođe, korisi se i kao čaj koji kada se pije deluje umirujuće na ljudski organizam, opušta napete mišiće, pomaže kod gripa i prehlada.
Izuzetno je dobar za lečenje virusa i smanjuje rizik od moždanog udara. Poboljšava protok kiseonika kroz telo pa samim tim podstiče i bolju cirkulaciju, a uspešno se bori protiv infekcija i ojačava imunološki sistem.
Kako se pravi čaj?
Priprema je vrlo jednostavna. Kada voda provri, dodajte ¼ kašičice mlevene kurkume, ¼ kašičice mlevenog đumbira i pustite da se krčka 7-10 minuta. Zatim dodajte mleko i procedite čaj u šolju.
Zasladite čaj medom.