ОВАЈ ЧАЈ ЈЕ СПАС ЗА ВАШЕ ЗДРАВЉЕ: Смањује ризик од можданог удара и разбија камење у бубрезима
Ова моћна биљка у себи садржи висок ниво антиоксиданаса
Познато је да је ђумбир има много корисних својстава и витамина, зато се често као зачин користи у многим јелима, а има и дугу традицију као природни лек за лечење многих болести.
Пасуљ је ПУН ПРОТЕИНА, одличан за пробаву, а ЕВО како да избегнете НАДИМАЊЕ уз помоћ овог зачина
ЧАЈ ИЛИ КАФА: Ево који је НАПИТАК БОЉИ за почетак дана, један ОДЛИЧАН за МРШАВЉЕЊЕ, други за срце
ЧИСТИ ТОКСИНЕ из организма и ПОДИЖЕ ЕНЕРГИЈУ - ДЕТОКС чорба од ПОВРЋА за ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ која се ЛАКО ПРАВИ
Ова моћна биљка у себи садржи висок ниво антиоксиданаса, протеина, гвожђа, фосфор, калцијум, магнезијум, манган, фолну киселину, витамине Ц и Б6 и зингерон.
Такође, кориси се и као чај који када се пије делује умирујуће на људски организам, опушта напете мишиће, помаже код грипа и прехлада.
Изузетно је добар за лечење вируса и смањује ризик од можданог удара. Побољшава проток кисеоника кроз тело па самим тим подстиче и бољу циркулацију, а успешно се бори против инфекција и ојачава имунолошки систем.
Како се прави чај?
Припрема је врло једноставна. Када вода проври, додајте ¼ кашичице млевене куркуме, ¼ кашичице млевеног ђумбира и пустите да се крчка 7-10 минута. Затим додајте млеко и процедите чај у шољу.
Засладите чај медом.