Recept Aleksandre Prijović za NEDELJNI RUČAK - Punjene paprike će ODUŠEVITI sve ukućane, zdravo i UKUSNO
Pevačica Aleksandra Prijović pokazala je svima kakva je domaćica i kako je uz pomoć i savete majke porodici pripremila nedeljni ručak.
Nakon niza uspešnih koncerata širom zemlje i regiona, Aleksandra Prijović obradovala je fanove porodičnim receptom za punjene paprike kojima niko ne može da odoli.
Pevačica se potrudila da pripremi jedno od tradicionalnih domaćih jela, uz malu pomoć majke Borke, pa poručila:
- Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire!
Sastojci:
- 600 g mlevenog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 100 g pirinča
- 1 jaje
- 1 kašika aleve paprike
- 2 paradajza
- 12 paprika babura
- 1 kašika brašna
- 0,5 l paradajz soka
- malo ulja
- malo soli
- biber
- suvi biljni začin
Paprike oprati, izvaditi peteljke i očistiti od semenki. Crni luk sitno iseckati i prodinstati ga na malo ulja. Dodati mleveno meso i začine po ukusu.
Sve kratko prodinstati pa dodati pirinač i jaje. Ovom smesom puniti paprike. Otvore paprike zatvoriti tankim komadom svežeg paradajza.
Podsetimo, Aleksandri je majka velika podrška u životu, a nedavno je ispričala dosad nepoznate detalje žrtvovanja Borke zbog ćerkine pevačke karijere.
- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je tom prilikom Aleksandra.