SVAKI DAN PO ČEN BELOG LUKA! Za samo 24 sata desiće se nešto neverovatno
U narodnoj medicini koristi se za lečenje mnogih bolesti i tegoba
Beli luk svi koristimo za razne kulinarske specijalitete, međutim on se od pamtiveka koristio u narodnoj medicini za lečenje mnogih bolesti i tegoba.
Zbog svog specifičnog mirisa i ukusa, mnogi ga izbegavaju, a zapravo je beli luk najbolji prirodni antibiotik koji može da se izbori sa brojnim bakterijama i infekcijama. Tu njegovi benefiti na organizam ne prestaju.
Donela je odluku da ABORTIRA i popila tabletu, a onda... Rodila je ŽIVO DETE u 18. nedelji TRUDNOĆE! (FOTO)
Prve simptome ove česte bolesti SVI IGNORIŠU - a može biti VEOMA opasna! Uzrokuje je nešto što SVI radimo
Beli luk sadrži azotne supstance, natrijum, kalijum, selen, kalcijum, magnezijum, silicijum, sumpornu fosfornu kiselinu, vitamin C, D, B, fitosterole i eterična ulja.
Takođe u sebi sadrži alicin, a prema nekim istraživačima, alicin je izuzetno delotvoran kod infekcija i upala. Beli luk sadrži i više od četiri stotine različitih mineralnih sastojaka, uključujući mnoge antioksidanate.
Preporučuje se barem jednom sedmično da se pojede 6 čenovova belog luka, koji je ovako pripremljen veoma dobar za srce. Evo šta se dešava organizmu u roku 24 sata nakon njegovog konzumiranja.
Jedan dan nakon konzumacije počinje proces dubinskog čišćenja:
- Uklanjanja holesterola
- Poboljšava krvni pritisak i pomaže kod srčanih problema
- Jača imunitet
- Poboljšava kosti
- Uklanja umor
- Pomaže dugovečnost ćelija
Najviše koristi dobićete od sirovog belog luka. Ali, ako se odlučite da ga kuvate , ne zagrevajte iznad 60 C . Viša temperatura ubija alicin , pa dodajte beli luk u svoje jelo tek kad je skoro kuvano.