СВАКИ ДАН ПО ЧЕН БЕЛОГ ЛУКА! За само 24 сата десиће се нешто невероватно
У народној медицини користи се за лечење многих болести и тегоба
Бели лук сви користимо за разне кулинарске специјалитете, међутим он се од памтивека користио у народној медицини за лечење многих болести и тегоба.
Због свог специфичног мириса и укуса, многи га избегавају, а заправо је бели лук најбољи природни антибиотик који може да се избори са бројним бактеријама и инфекцијама. Ту његови бенефити на организам не престају.
Донела је одлуку да АБОРТИРА и попила таблету, а онда... Родила је ЖИВО ДЕТЕ у 18. недељи ТРУДНОЋЕ! (ФОТО)
Прве симптоме ове честе болести СВИ ИГНОРИШУ - а може бити ВЕОМА опасна! Узрокује је нешто што СВИ радимо
Бели лук садржи азотне супстанце, натријум, калијум, селен, калцијум, магнезијум, силицијум, сумпорну фосфорну киселину, витамин Ц, Д, Б, фитостероле и етерична уља.
Такође у себи садржи алицин, а према неким истраживачима, алицин је изузетно делотворан код инфекција и упала. Бели лук садржи и више од четири стотине различитих минералних састојака, укључујући многе антиоксиданате.
Препоручује се барем једном седмично да се поједе 6 ченовова белог лука, који је овако припремљен веома добар за срце. Ево шта се дешава организму у року 24 сата након његовог конзумирања.
Један дан након конзумације почиње процес дубинског чишћења:
- Уклањања холестерола
- Побољшава крвни притисак и помаже код срчаних проблема
- Јача имунитет
- Побољшава кости
- Уклања умор
- Помаже дуговечност ћелија
Највише користи добићете од сировог белог лука. Али, ако се одлучите да га кувате , не загревајте изнад 60 Ц . Виша температура убија алицин , па додајте бели лук у своје јело тек кад је скоро кувано.