Похована свињетина у рерни
19.06.2014.
08:15
Коментари (0)
Када вас мрзи да стојите уз шпорет и пржите шницле...
Потребно:
- 60г смрвљених крекера (по укусу)
- бели лук у праху
- со, бибер
- 3 јајета
- 115г путера
- 4 свињска одреска
Припрема:
Загрејте рерну на 190°Ц.
У плиткој посуди помешајте крекере и зачине, а у другој чинији умутите јаја.
Потопите сваки одрезак у јаја, па у мешавину са крекерима. Одреске слажите у подмазан плех постављен папиром за печење. Листове путера стављајте на и око одрезака.
Покрите суд фолијом и пеците 45 минута.
Одреске можете пред крај печења посути ренданим качкаваљем како бисте додатно појачали укус.