ЗАВИРИТЕ У ЈЕЛОВНИК: Ове пикантерије се једу у авионима Ер Србије (ФОТО)
Компанија Ер Србија представила је јеловник за бизнис класу који ће послуживати од 1.јуна.
Ова компанија освежава јеловник на свака три месеца, а труди се да већина намирница долази из Србије, као и да је најбољег квалитета.
Главни кувар Зоран Мишковић представио је неке од пикантерија у којима ће путници Ер Србије моћи да уживају.
У јеловнику се налази ћуретина са млинцима, Теријаки лосос, Лесковачки уштипци и Орада, а за дезерт понуђене су ораснице, војвођанска штрудла, сутлијаш и кнедле са шљивама.
Candy :) #AirSerbiaMenu pic.twitter.com/5ejWXNfATg
— Марко Буразор (@Buki_blog) May 26, 2015
#AirSerbiaMenu није за оне на дијети :Д pic.twitter.com/yRCbBHx3I3
— Анђелка Дуциц (@andjelkaducic) May 26, 2015
Candy :) #AirSerbiaMenu pic.twitter.com/5ejWXNfATg
— Марко Буразор (@Buki_blog) May 26, 2015
А колико је послуживање хране у авионима уносан бизнис, и колико новца доноси, прочитајте овде.
Нови #AirSerbiaMenu - сармице од винове лозе. pic.twitter.com/wPThGoywty
— Петар Војиновиц (@petarV) May 26, 2015
Прочитајте и: