НЕ БАЦАЈТЕ ПРВУ ВОДУ у којој сте кували ПАСУЉ - помешајте је са овим састојком и ваш дом ће БЛИСТАТИ
Делотворна је за ЧИШЋЕЊЕ ових површина
У нека давна времена, када нису постојала куповна средства, домаћице су чистиле дом најчешће храном. Па су тако свежим хлебом прале зидове, камене подове млеком, прозоре су чистиле кромпиром...
Данас знамо да су сирће, лимунов сок и сода бикарбона моћна средства за чишћење готово свих површина и апарата и у кухињи и купатилу, а ретко ко зна да и пасуљ може да буде користан. Заправо, вода у којој се ова намирница кувала.
ДОБИЛА ЈЕ ПОСАО ЗА СТАЛНО И ЗАТРУДНЕЛА након три недеље: Потез власнице фирме згрозио многе! "ОВО ЈЕ МАЛО ПРЕДУЗЕЋЕ, откуд ми за породиљско кад немам користи од ње?!"
ЕЛИМИНИШУ ЈЕСЕЊИ УМОР И ПОДИЖУ ЕНЕРГИЈУ: Најздравији ЧАЈЕВИ за ову сезону, избегавајте ову ГРЕШКУ приликом ПРИПРЕМЕ
Знате како када кувате пасуљ, ону прву воду баците? Е па, немојте! Процедите је (од евентуалних љуски које је поврће пустило), и помешајте са врелом водом.
Ова мешавина чини чуда за стаклене површине - од прозора, преко огледала, па све до посуђа. Предмете добро попрскајте мешавином, истрљајте сунђером, па исперите.
За нешто јачи "дезинфекциони" ефекат и код упорнијих флека, можете у смесу додати и мало алкохолног сирћета. Видећете, резултат је невероватан!