По рецепту наших БАКА -Најукусније ЈЕЛО од ПАПРИКЕ! (РЕЦЕПТ)
Прсте да полижеш!
Јесен је право време за јела од паприке!
Представљамо вам врло једноставан рецепт који мозете користити било за доручак, ручак или вечеру!
Састојци:
6 бабура паприка
колико паприка толико и јаја
500 гр ситног сира или фета сира и павлаке или сира по избору
со, уље
Припрема:
Укључити рерну да се рагрева на 200 степени.
Издубити паприке и опрати изнутра.
Посолити ситан сир. Уколико пуните фета сиром, со није потребна.
Напунити паприке до пола.
Поуљити плех, најбоље је ако имате онај уски дугачки за хлеб, а уколико немате, онда неки мањи.
ИЗГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ БЕЗ МУКЕ: Уз чај од овог ЈЕДНОСТАВНОГ САСТОЈКА ћете смршати за кратко време
ЕВО КАКО: Направите сами без муке - Уље МАГНЕЗИЈУМА против СТРЕСА (РЕЦЕПТ)
Објавите РАТ тамним ПОДОЧЊАЦИМА уз помоћ овог супер ВИТАМИНА који вам је на дохват руке
Послажите паприке да стоје усправно и попрскајте с мало уља.
Није потребно сипати никакве течности јер ће паприка сама испустити сок док се буде пекла.
Пећи око сат времена, пазити да се нису изврнуле и сир исцурео.
Пред крај у сваку паприку истрести јаје и посолити.
Вратити у рерну док се и јаје не испече.
Напомена: сир којим ћете пунити може бити по вашем избору, а паприку бирајте бабуру, дебелу и меснату, ону која може сама да стоји усправно.
Послужити топло или хладно.
Извор: Домаћи рецепти