ГУЛАШ БОЉИ И ОД МАЂАРСКОГ: Ово је ОРИГИНАЛНИ рецепт стар скоро 4000 ГОДИНА - смазаћете га за МИНУТ!
Лако се спрема, а преукусан је!
Нема ништа боље од дуго куваног гулаша, а поготово када пронађете прави рецепт.
Овај древни сумерски рецепт пронашао је корисник Reddita који је једног дана слушао podcast Пад цивилизације у којем се причало у Сумеранима. Водитељ podcasta споменуо је рецепт стар 3.750 година, а корисник га је преписао и одлучио да подели са другима.
ОТКРИВЕН НОВИ СМРТОНОСНИ ВИРУС! Болест напада све УНУТРАШЊЕ ОРГАНЕ и веома се БРЗО ШИРИ, ово су СИМПТОМИ
БРУТАЛНО УБИСТВО! Мајка Срђана Тимарова умрла у НАЈГОРИМ МУКАМА - убица јој пуцао у главу, па је ЗАПАЛИО
ДИВЉАЋЕТЕ КАО ЗВЕР! Ово је 9 потпуно природних АФРОДИЗИЈАКА због којих ћете се НАПАЛИТИ ЗА СЕКУНД
Састојци:
- 500 г јунетине на коцкице
- 1/2 шољице масти
- 1 црни лук
- 1/2 кашичице соли
- 500 г цвекле на коцкице
- 1 шољица руколе
- 1/2 шољице коријандера
- 1 шочљица семенки кима
- 1 шољица пиваж1/2 шољице воде
- 1/2 шољице празилука
- 2 чена белог лука
За сервирање: 1/2 шољице свежег коријандера, 1/2 шољице младог празилука, 2 шољице семенки коријандера.
Припрема:
Загрејте масти у лонцу довољно широком да се месо нарезано на коцкице рашири у једном слоју. Пржите на јакој ватри док сва вода не испари. Додајте лук и кувајте док не постане готово прозиран. Додајте со, руколу, свежи коријандер и ким.
Када вода испари, додајте пиво, а затим и воду. Лагано промешајте, а затим прокувајте. Смањите ватру и додајте празилук и бели лук.
Пустите да се крчка око сат времена док се умак не згусне. Направите пасту од празилука и свежег коријандера. Гулаш сипајте у тањире и поспите семенкама коријандера и празилуком, као и свежом пастом.