ПОГАЧА КОЈА ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ! Фантастичног УКУСА, а лагано се СПРЕМА! (ВИДЕО)
Обожаваћете је!
Чамац погача је погача која осваја на први залогај. Фантастичног је укуса, пуна млевеног меса, а још кад је декоришете, неће јој одолети ни највећи гурман.
ШОК ТРЕНД ЗАХВАТИО ЖЕНСКИ СВЕТ: Оне сада славе своју прву МЕНСТРУАЦИЈУ а ЕВО и како!
Желиш да носиш тексас шорц? Онда то ради у стилу Бијонсе! (ФОТО)
Потребно је:
- 20 г квасца
- мало шећера
- мало соли
- 200 мл јогурта
- 50 мл уља
- 500-600 г брашна
- 3 јаја
- 250 г млевеног меса
- мала главица црног лука
- 1 црвена паприка
- 1 мали парадајз
- бибер, со
ПРОГОНИЋЕ ВАС НОВАЦ: Урадите ОВИХ пет СТВАРИ и привућићете ОБИЉЕ о којем нисте ни сањали!
Док је Меган данас гледала Ђоковића десило се нешто НЕОЧЕКИВАНО: Погледајте како је ОНА одреаговала
Припрема:
Замесити тесто са квасцем, мало воде, додајте два јаја, јогурт, уље, со и брашно. Умесите мекше тесто, па оставите да порасте. На уљу пропрзите сецкан лук, додајте сецкану паприку и млевено месо и на крају сечен, на коцке парадајз. Продинстајте, па у њега додајте беланце, со, бибер, и мало других зачина. Нарасло тесто развијте у правоугаоник, исеците га у мање правоугаонике и у средину ставите месо и спојите ивице, са једне и друге стране.
Оставите средину неспојену, да се види фил. Ређајте у плех у круг. Оставите да погача порасте, намажите је зуманцетом и поспите семенкама и крупном сољу.
Пеците на 200 степени Целзијусових 35 до 40 минута.
Пријатно!
СОЧНО, МЕКАНО И УКУСНО: Бакине крменадле у сосу од павлаке и белог лука! (ВИДЕО)