Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Штитио је па ДОБИО ШАМАРЧИНУ, ЗБОГ ТРАГЕДИЈЕ ЈЕ БИЛА ОШИШАНА ДО ГЛАВЕ: Јелена Карлеуша новим албумом "САХРАНИЛА" ЕСТРАДУ - одржала и МИНУТ ћутања

21.08.2023. 12:09
Karleuša
Карлеуша / Извор: Фото: YouTube Printscreen Јелена Карлеуса, ЈЕЛЕНА КАРЛЕУСА

Животна прича Јелене Карлеуше препуна је занимљивих и потресних детаља.

Поп певачица Јелена Карлеуша издала је албум "Омега", свега неколико дана након што је узбуркала јавност дугоочекиваним једанаестим студијским албумом "Алфа". Два слична, а опет жанровски потпуно различита албума којима је Јелена поново доказала како се води музичка индустрија и на који начин се опстаје скоро три деценије на естрадном небу.

Јелена Карлеуша рођена је 17. августа 1978. године у Београду. Позната по свом ставу и без длаке на језику, нема сумње да никога не оставља равнодушним, своје прве наступе имала је јођ у вртићу и већ тада је знала чиме ће да се бави. Волела је да буде главна у свему што јој је и дан данас главна карактерна црта. Након основне школе уписала је земунску гимназију, а поред тога похађала је музичку школу и била члан хора.

ЗАВИРИТЕ ИЗА КАМЕРА - СНИМАЊЕ КАРЛЕУШИНОГ СПОТА: Јелена ништа не препушта случају, због овога је АЛФА на естради!

ЗАВИРИТЕ ИЗА КАМЕРА - СНИМАЊЕ КАРЛЕУШИНОГ СПОТА: Јелена ништа не препушта случају, због овога је АЛФА на естради!

СТИГЛА ЈЕ "ОМЕГА"! Јелена Карлеуша објавила нови албум - дует са овим репером запалио мреже! (ВИДЕО)

СТИГЛА ЈЕ "ОМЕГА"! Јелена Карлеуша објавила нови албум - дует са овим репером запалио мреже! (ВИДЕО)

О новим албумима

Оно што је посебно интересантно на албуму "Омега", јесте чињеница да се и сама Јелена потписује као аутор текстова у неколико нумера. Такође, имали смо прилику да међу именима сарадника видимо и једно, које је врло познато али одсутно са сцене дуги низ година, те је овим начињен прави "камбек".

На албуму "Алфа" који је први издат су се нашле 10 песама, од којих је и једна дуетска са Милицом Павловић. Интересантно, и Милици и Јелени је ово први дует у каријери у коме су глас укрстиле са другом певачицом, а не певачем.

Концепт албума, музика и текстови у већини песама су другачијег карактера него што смо до сада имали прилике да видимо у Јелениној каријери. 

Док једни сматрају да мала од скандала није испоручила оно што је најављивала, други сматрају да нам је "Алфа" донела револуционарни звук који до сада није виђен на нашим просторима. Ови други подсећају да је сваки Карлеушин албум био другачији и да су увек постојали душебружници који су са неодобравањем цоктали на нове песме, а да су касније управо те неверне Томе највише ђускали уз исте те песме које су нападали.

Америчка реперка Карди Би, глумица, певачица и с*кс симбол Кармен Електра, као и највећа бразилска звезда Анита одушевљене су песмом "Такита".

Како би промовисала своју нову песму, Карлеуша је снимила листу корисника којима је "ударила блок" на друштвеној мрежи Фејсбук.

На снимку се види како Карлеуша пролази кроз листу а на њој се виде многобројна имена свих оних које је Карлеуша забранила на својој страници.

Почетак каријере

У почетку је певала пратеће вокале и снимала рекламе на радију имитирајући гласове познатих личности. Тако је зарадила свој први хонорар. Пратеће вокале је певала са Цецом која је тада била веома популарна. Сматрала ју је својим идолом па се растужила када је Цеца прокоментарисала да Јелена има глас, али не и стас велике звезде.

1995. године је снимила први албум за Дискос под називом "Огледалце" који је продат у 100.000 примерака. На њему се нашло 8 песама. Сарађивала је са композиторима Зораном Тутуновићем Тутуном и Драганом Брајићем Брајом, а од менаџера Зорана Башановића је позајмила новац за издавање албума који је касније вратила. Песме су биле веома слушане, а Јелена је привлачила пажњу и добрим изгледом.

Њена каријера кренула је узлазном путањом, а Јелена је наставила да снима албуме са великим хитовима који се и данас слушају. 15. маја 2010. године је одржала први солистички концерт у Арени пред више од 15.000 ватрених обожавалаца. Изашао је и ДВД који има исти назив као и концерт, "All абоут Дива". Од тада Јелена себе назива Дивом што је изазвало одушевљење њених фанова.

15. јуна 2013. године је одржала концерт на Ушћу под називом "Вива ла Дива". Извештаји са концерта су опречни јер је већина медија објавила да је било око 10.000 посетилаца, док је певачица тврдила да је дошло 40.000 фанова. Иако је имала техничких и здравствених проблема, Јелена је дала све од себе да публици пружи спектакл који неће заборавити., пише Стил.

Све љубави Јелене Карлеуше - два развода, прељубе, насиље у породици и крај романсе због убиства

Као бомба недавно је одјекнула вест да се звезда, Јелена Карлеуша разводи од свог супруга, Душка Тошића са којим има две ћерке.

"Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко више не види себе као део наше породице, "написала је он и додала.

"Од јавности не очекујем ни људскост ни разумевање, само ликовање и испирање уста нашим животима што је нешто на шта сам навикла ... па НАВАЛИТЕ. Преживела сам све па ћу и ово. Живот иде даље."

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Душко Тошић, Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас

Јелена је од почетка каријере привлачила велику медијску пажњу, а најзанимљивије су биле њене љубавне везе са познатим мушкарцима. Јеленино срце су углавном освајали бизнисмени, а потпуну срећу пронашла је са фудбалером. Ово су сви мушкарци Јелене Карлеуше.

1. Зоран Давидовић Ћанда

Јелена Карлеуша се давне 1999. године забављала са бизнисменом Зораном Давидовићем Ћандом. Био је њена велика љубав, али се нажалост прича није завршила "хепи ендом". 23. марта 2000. године, Давидовић је убијен и то приликом повратка са сахране новосадског бизнисмена Бранислава Лаиновића Дугог, а лепа певачица направила је малу паузу у каријери након кобног догађаја.

Наредне године објавила је албум "Лудача", на ком се нашла и једна од њених најлепших балада коју је посветила управо Зорану.

2. Бојан Карић

Јелени се срећа осмехнула на љубавном небу 2002. године када је, након што је снимила албум за "БК Соунд" отпочела романсу са једним од најбогатијих људи Србије и наследником богате империје, Бојаном Карићем. Венчали су се у септембру 2004. године, а на "свадби века" Јелена је носила бајковиту сатенску венчаницу која је и дан-данас инспирација многима.

3. Владан Марић

Након развода од Бојана, Карлеуша је била у вези са бизнисменом Владаном Марићем. Ова љубавна прича започета је средином јула 2005. године када су се Карлеуша и Марић упознали на јахти "Першинг" којом су пловили у ужем кругу пријатеља.

4. Душко Тошић

Певачица је 2007. године упознала седам година млађег фудбалера Душка Тошића. Душко ју је слагао за године и рекао да има 26, а не 20. На први поглед јој се много допао, а после два дана познанства је отишла код њега у Француску.

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Јелена Карлеуша и Душко Тошић / Извор: Србија Данас

Осим изгледом, освојио ју је пажњом и у њему је пронашла човека са којим би желела да има децу. Карлеуша је једном приликом изјавила да има селективну амнезију и да се сећа једино Душка Тошића, мушкарца кога сматра својом првом љубављу.

Јелена и Душко имају две ћерке - Атину и Нику, пише Wanted.

Мала од скандала

Порно скандал у чијем је центру била певачица Јелена Карлеуша данима је привлачио огромну пажњу јавности.

Најпре су кренуле да круже приче о томе да се ЈК разводи до супруга Душка Тошића због афере са фудбалером Огњеном Врањешом, потом су испливале и експлицитне фотографије које му је слала, као и њихова такође експлицитна приватна преписка.

ЈК је тврдила да је реч о фото монтажама и подметању, док су се у јавности појавиле и информације да постоји и порно снимак певачице и фудбалера.

Певачица је у једној емисији открила и како је са 19. година доживела непријатност због изјаве пред Арканом да су све певачице ку*ве.

- Имала сам свега 19 година и нико ме није заштитио, осим једном Минимакс, који је због тога у бекстејџу добио такву шамарчину да се више нико никад није усудио да ме брани – испричала је Карлеуша.

Од тада креће у рат са Цецом, који до данас траје.

Ошишала косу због трагедије

Јелена је много била везана за мајку, која јој је била велика подршка и ветар у леђа и која је једина знала певачицу у правом светлу. Дивна је у 61. години после дуге и тешке болести преминула, а Јелени је њена смрт најтеже пала.

Sahrana Karleuša
Сахрана Карлеуша / Извор: Србија Данас

Певачици је дуго требало да се опорави од овог ненадокнадивог губитка, али ожиљци на њеном срцу и даље су ту. Певачица је била скрхана болом, а у знак жалости ошишала је косу до главе.

Глумци загрмели о ДИВИ

Једном приликом Раде Шербеџија истакао је да је одушевљен Карлеушом, а образложио је и зашто је то тако.

- Обожавам ову, како се она зове, Карлеушу... - почео је Шербеџија, а онда је навео и разлоге за то.

Шармирала ме је својом памети, интелигенцијом, шашавошћу, потпуно сјајно лице - додао је Раде својевремено.

karleuša glumci
карлеуша глумци / Извор: е-стоцк

Прошле године је све затекла информација о састанку глумца Лазара Ристовског и популарне певачице (детаљније ОВДЕ), а овај уметник такође није се устручавао да похвали ЈК.

Случајни сусрет и пријатан разговор са женом, истинским суперстаром. С дамом која има отворен ум и оштар језик. Она и Басара су потребни сваком друштву јер су огледало које не лаже и не улепшава. И притом су врло духовити - рекао је Ристовски за домаће медије.

Прослављена глумица Ева Рас, такође, причала је у више наврата и те како позитивно о Јелени.

Не да ми је слична, него је једна од ретких која иде главом кроз зид као и ја. Није ни мени ни њој лако. Нас две смо такве, провоцирамо људе нашим карактерима. Карлеуша је иста као ја, само што је, за разлику од мене, лепа и млада - истакла је Ева Рас својевремено о певачици.

Пре осам година глумица Нина Јанковић и Јелена Карлеуша учествовале су у једном пројекту којим су подржале једну домаћу креаторку, а том приликом млада глумица је изнела своје мишљење о певачици:

Знам неке Јеленине песме. Искрено, свиђа ми се њен стил, али некад ми је претерано за мој укус - рекла је тада Нина.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ПРОГОВОРИЛА О СЕБИ: Први пут ПОТПУНО ИСКРЕНО о свим својим врлинама - за мене је само небо граница

"Ја сам Лав. Ја сам увек у праву. Ја сам најлепша, најзгоднија, најпаметнија. Ја имам највише стила. Ја сам центар света! Шта си ти у хороскопу? Мада је тотално небитно", написала је Јелена једном приликом на Твитеру.

Када погледам иза себе, мој живот је склоп невероватних догађаја. Као да ме је нека невидљива рука све ове године водила правим путем. Сматрам да човек сам себи поставља границе, а за мене, само је небо граница – описује своју животну филозофију плавокоса певачица.

Увек је била предводник и идејни творац ситних несташлука који су обележили њено одрастање, па данас с поносом истиче да је рођени лидер. Ипак, одрастање са мајком остало јој је дубоко урезано у сећању.

У гостима никада није брукала родитеље, нити се понашала размажено због чега су били веома поносни на њу.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО ЗА САТ ВРЕМЕНА! Наступа јесења равнодневница, замислите жељу на овај начин
jesen u Beogradu

ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО ЗА САТ ВРЕМЕНА! Наступа јесења равнодневница, замислите жељу на овај начин

22.09.2024. 13:41
"БОЖЕ САЧУВАЈ, УЖАСНО!" Нови тренд заживео на СРПСКИМ СВАДБАМА, људи су збланути, неће да учествују (ВИДЕО)
svadba

"БОЖЕ САЧУВАЈ, УЖАСНО!" Нови тренд заживео на СРПСКИМ СВАДБАМА, људи су збланути, неће да учествују (ВИДЕО)

22.09.2024. 11:42
ОГЛАСИЛА СЕ КАРЛЕУША! Након концерта Тее Таировић ПОРАНИЛА, поделила неколико речи, мало, али довољно
Jelena Karleuša, Tea Tairović /

ОГЛАСИЛА СЕ КАРЛЕУША! Након концерта Тее Таировић ПОРАНИЛА, поделила неколико речи, мало, али довољно

22.09.2024. 10:16
СВИ ГЛЕДАЛИ У МАЈКУ ТЕЕ ТАИРОВИЋ СИНОЋ! Изгледа као бомба, а сигуно је нисте препознали, била је ПОЗНАТА пре ћерке (ФОТО)

САРАЂИВАЛА СА ПОЗНАТИМ ПЕВАЧЕМ

Tea Tairović

СВИ ГЛЕДАЛИ У МАЈКУ ТЕЕ ТАИРОВИЋ СИНОЋ! Изгледа као бомба, а сигуно је нисте препознали, била је ПОЗНАТА пре ћерке (ФОТО)

22.09.2024. 08:48
ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК - Бикови, данас смирено иначе СЛЕДЕ ОЗБИЉНИ СУКОБИ, Стрелацу се послови нагомилавају
horoskop

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК - Бикови, данас смирено иначе СЛЕДЕ ОЗБИЉНИ СУКОБИ, Стрелацу се послови нагомилавају

23.09.2024. 07:10
СОЛАРИЈУМ ЈОЈ ИСУШИО КОЖУ до те мере да многи мисле да је у четрдесетим: "Људи се запање кад им кажем КОЛИКО ГОДИНА ИМАМ ЗАПРАВО!"
Kamila

СОЛАРИЈУМ ЈОЈ ИСУШИО КОЖУ до те мере да многи мисле да је у четрдесетим: "Људи се запање кад им кажем КОЛИКО ГОДИНА ИМАМ ЗАПРАВО!"

23.09.2024. 06:55
"ВОЛИМ ОЖЕЊЕНЕ МУШКАРЦЕ!" Без блама признала шта је привлачи и додала: "Ако идем у пакао и тамо ћу се забављати!"
prevara

"ВОЛИМ ОЖЕЊЕНЕ МУШКАРЦЕ!" Без блама признала шта је привлачи и додала: "Ако идем у пакао и тамо ћу се забављати!"

23.09.2024. 06:55
Тито је обожавао ово ЈЕЛО - Рецепт за вишеградски слатки купус са месом, лако и брзо се припрема, а укус је непоновљив
Tito

Тито је обожавао ово ЈЕЛО - Рецепт за вишеградски слатки купус са месом, лако и брзо се припрема, а укус је непоновљив

22.09.2024. 14:30
ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА ПРОТИВ "WOKE" ПОКРЕТА: Србија је модерна земља, али није спремна да жртвује сопствене традиционалне вредности (ВИДЕО)
Aleksandar Vučić

ВУЧИЋ ИЗ ЊУЈОРКА ПРОТИВ "WOKE" ПОКРЕТА: Србија је модерна земља, али није спремна да жртвује сопствене традиционалне вредности (ВИДЕО)

22.09.2024. 21:45
"ОД ЊЕ НИШТА НИЈЕ ОСТАЛО" Рођака девојке која је страдала у тешкој несрећи код Ушћа изнела НОВЕ ПОТРЕСНЕ ДЕТАЉЕ: "Знала сам да је више нема..."
Devojka koja je stradala

"ОД ЊЕ НИШТА НИЈЕ ОСТАЛО" Рођака девојке која је страдала у тешкој несрећи код Ушћа изнела НОВЕ ПОТРЕСНЕ ДЕТАЉЕ: "Знала сам да је више нема..."

22.09.2024. 21:57
РУСКА "САТАНА" ЕКСПЛОДИРАЛА ТОКОМ ВЕЖБЕ?! Полигон уништен, сателисти снимци открили размере катастрофе (ВИДЕО)
Krater

РУСКА "САТАНА" ЕКСПЛОДИРАЛА ТОКОМ ВЕЖБЕ?! Полигон уништен, сателисти снимци открили размере катастрофе (ВИДЕО)

22.09.2024. 19:40
"ДЕЦА СУ БИЛА ЛЕПА КАО АНЂЕЛИ" Комшије страдалих у стравичној несрећи код Ушћа у неверици коментаришу трагедију: "ЦЕО ГРАД ЈЕ ЗАВИЈЕН У ЦРНО"
Tragedija kod Ušća

"ДЕЦА СУ БИЛА ЛЕПА КАО АНЂЕЛИ" Комшије страдалих у стравичној несрећи код Ушћа у неверици коментаришу трагедију: "ЦЕО ГРАД ЈЕ ЗАВИЈЕН У ЦРНО"

22.09.2024. 21:20