Скинула ВИШАК килограма за 7 дана, па изјавила "Морам да будем МАЧКА" - Ево шта Јована Јеремић једе за тело ЗАТЕГНУТО као праћка, открила у шта је највише УЛАГАЛА
Јована Јеремић се похвалила да је скинула вишак килограма за недељу дана и да сада само треба да одржава килажу. Она је открила да је одувек највише улагала у знање, али да, откад води емисију веома јој је битно и да је негована и сређена.
Јована Јеремић важи за једну од најзгоднијих водитељки, а своју линију редовно одржава вежбањем у теретани, као и начином исхране. Она је открила да се свако јутро мери, те да увек има увид у то колико килограма је "набацила" или "скинула".
- Водим рачуна шта једем. Схватила сам да ако будем јела шта хоћу, изгледаћу као трокрилни ормар. Међутим, у последња три месеца угојила сам се два килограма, што се не види на телевизији, али ја сам свесна тога, јер се свако јутро мерим на ваги. Зато сам одмах почела да се храним по савету нутриционисткиње и за недељу дана скинула сам вишак! Сада само треба да одржавам килажу - рекла је Јована Јеремић, која каже да је и раније имала вишак килограма, али да мушкарцима то није сметало.
- Као девојка, имала сам 58 килограма. Мушкарцима сам увек била привлачна и се*си. Док сам студирала реаговали су на мене, иако се никада нисам сређивала. У том периоду највише сам улагала у своје знање и није ми било битно како изгледам. Међутим, када сам завршила четврту годину Правног факултета, схватила сам у ком свету живимо. Ако желим да урадим нешто, морам да постанем мачка - изјавила је Јована, водитељка "Новог јутра" на Пинк телевизији.
Она осим што редовно делили фотографије из теретане или током вожње ролера, већ пар дана својим пратиоцима на друштвеним мрежама показује и своју здраву храну.
Овог пута Јована је поделила да по савету нутриционисте једе пилећи филе и комадиће ананаса.
Данас лекари препоручују ананас као лек који помаже приликом лечења бројних обољења. Такође, нутриционисити често помињу да ананас треба обавезно да буде на јеловнику оних који желе да скину сувишне килограме, због тога што готово да не садржи масти и одличан је за варење и добар рад црева.
Рецепт за пилетину са ананасом
Састојци:
- 4 пилећа филеа (око 150г сваки)
- 1 шоља свеже исецканог ананаса
- 2 чена белог лука, ситно исецкана
- 1 црвена паприка, исецкана на коцкице
- 1 шаргарепа, исецкана на колутове
- 1 кашика свеже исецканог ђумбира
- 2 кашике соја соса
- 1 кашика меда
- 1 кашика сока од лимуна
- 1 кашика маслиновог уља
- Со и бибер по укусу
- Свеже исецкани першун или коријандер за посипање (опционо)
Упутство:
У већем тигању, загрејте маслиново уље на средње јакој ватри. Додајте пилеће филее у тигањ и пржите их са сваке стране док не постану златно смеђи, око 4-5 минута са сваке стране. Извадите их из тигања и оставите са стране. У исти тигањ додајте бели лук, ђумбир, црвену паприку и шаргарепу. Динстајте их док не омекшају, око 5 минута.
Додајте ананас у тигањ и динстајте још 2-3 минуте. У малој посуди, помешајте соја сос, мед и сок од лимуна. Додајте ову смесу у тигањ са поврћем и ананасом. Промешајте да се све сједини.
Вратите пилетину у тигањ са сосом од ананаса и поврћем. Кувајте још 2-3 минуте да се пилетина загреје и да упије ароме.
Послужите пилетину са ананасом топло, посипајући је свежим першуном или коријандером по жељи.
Овај рецепт је богат протеинима, влакнима и антиоксидансима, па је укусан и здрав оброк који ће освежити вашу исхрану. Уживајте!