ДОМАЋЕ ЈЕЛО ЗА НАЈВЕЋЕ ГУРМАНЕ! Пуњена паприка са сланином - познати рецепт на сасвим другачији начин! (РЕЦЕПТ)
14.07.2022.
08:54
Коментари (0)
Лако се спрема, а одушевиће вас богатим укусом
Потребно је
- Паприке бабуре
- 600 гр млевеног меса
- 150 гр суве сланине (најбоља домаћа димљена)
- 1 главица црног лука
- 2-4 чена белог лука
- 1 већи парадајз свежи на коцкице 1 за затварање
- 50 гр. опраног пиринча обареног
- 2 јајета
- црвена млевена паприка
- мл. бибер
- соли, уље
- 1 кашика брашна
- 200 мл. куваног парадајза
БАКИН КОЛАЧ СА ШЉИВАМА И ЈАБУКАМА: Ево како да направите ПОСЛАСТИЦУ која се савршено слаже са КАФОМ! (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
БАКИН КОЛАЧ СА ШЉИВАМА И ЈАБУКАМА: Ево како да направите ПОСЛАСТИЦУ која се савршено слаже са КАФОМ! (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Отворена ПИТА СА СИРОМ чијем се укусу не може одолети - Једноставна за припрему, а изврсна (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Отворена ПИТА СА СИРОМ чијем се укусу не може одолети - Једноставна за припрему, а изврсна (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Припрема:
На уљу пропржити сецкан црни лук и бели лук Додати сецкан бели лук . Убацити млевено месо па динстати да испари течност.
Додати обарен пиринач и млевену паприку. Посолити и побиберити. Убацити јаја, све изједначити.
Пунити паприке. Затварати кришкама парадајза.
Ређати подмазан плех. У 200 мл воде додати парадајз и кашику брашна и сипати у плех са паприком.
Поуљити и пећи сат времена на 220 степени Ц око 50 мин. Покрити фолијом, пред крај открити да порумене.