ИЗБЕГАВАЈТЕ СПАНАЋ! Ево у које доба године га је ПРЕПОРУЧЉИВО јести!
Није увек здрав!
Иако током целе године можемо да нађемо готово све врсте свежег поврћа, неке би требало избегавати ван сезоне.
Ово се посебно односи на спанаћ из пластеника који је нутритивно осиромашен, а садржи повећану количину хемикалија неопходних за узгој, опомињу нутриционисти.
ХРАНА ПОБОЉШАВА СТАЊЕ МОЗГА: Навикавајте се на бољу концентрацију и уживајте у ВИТАМИНИМА!
ДВЕ КАПИ У ЧАЈ: Овај препарат је ТОЛИКО МОЋАН, да УБИЈА све што је ШТЕТНО за организам!
Због тога, у јесен и зиму, немојте га конзумирати у великој мери, иако важи за "краља поврћа". У његово краљевство богато витаминима А, Б1, Б2 и Ц, као и минералима (магнезијум, гвожђе, калијум, калцијум, натријум, фосфор, бакар, цинк, јод, кобалт и манган), треба улазити у пролеће.
Спанаћ је нискокалорична намирница која може да се једе у неограниченим количинама. Једино, због присуства оксалне киселине не смеју да га конзумирају бубрежни болесници.
Најбоље је да га спремите на млеку и комбинујете са млечним производима, а никако са јајима, јер спанаћ отежава ресорпцију гвожђа из јајета.
ПРОКЛИЈАЛИ КРОМПИР КРИЈЕ ОВЕ ОПАСНОСТИ: Ево на шта треба обратити пажњу
НЕ ИГНОРИШИТЕ! Уколико имате ОВЕ БОЛОВЕ, немојте чекати обавезно се обратите ЛЕКАРУ!
НЕ ИЗБАЦУЈТЕ ИХ ИЗ КУЋЕ! Ове ствари уколико их чувате доносте ВЕЛИКУ СРЕЋУ!
ХРАНА ОДЛИЧНА ЗА ИМУНИТЕТ! Ево шта је потребно да ЈЕДЕТЕ да бисте ЗАШТИТИЛИ ваш ОРГАНИЗАМ!
Од јачања имунитета до мршављења: Бундеву многи воле, а тек када чујете КОЛИКО је здрава!