Кремасти колач са КОКОСОМ за љубитеље слаткиша: Најједноставнији РЕЦЕПТ за руске шубарице (капе)
Колач нашег детињства
Руске капе, које су још познате и као козачке капе или шубаре, најчешћи је колач у БиХ, Хрватској и Србији. Обично се праве округле, величине од прилике око 1.5 центиметар у пречницу и богате су чоколадом, ванилом и кокосом.
НАКОН 24 САТА ВИДЉИВИ РЕЗУЛТАТИ: Чај за мршављење за којим су сви полудели прави се од само 3 САСТОЈКА
УОЧИТЕ ПРОБЛЕМ НА ВРЕМЕ: Ове промене на МЛАДЕЖИМА су опасне, а ево како их препознати
Потребно је за бисквит:
- 4 јаја
- 100 гр шећера
- 2 кашике маслиновог уља
- 2 кашике чоколадног млека
- 5 пуних кашика брашна
- 1 кашика какаа
- 1 кашика рендане чоколаде
- 1 прашак за пециво
За фил је потребно :
- 500 мл млека
- 100 гр шечера
- 1 ванилин шећер
- 1 пудинг од слатке павлаке
- 1.5 кашике густина
- 100 гр маслаца
Потребно је још:
- 100 гр чоколаде
- 1 кашика уља
- 60 гр кокоса
Припрема:
Умутити јаја са шећером додати, па додати просејано брашно са прашком за пециво, какаом и ренданом чоколадом.
Све изједначити и излити у плех од рерне, обложен пек папиром. Пећи 15 -20 минута. Охлађен бисквит вадити са мањом округлом чашом. Скувати пудинг, засладити по жељи, па охладити.
Маслац умутити са мало шећера, па убацити у хладан пудинг и измешати. Мазати кашичицом са доста крема изрезан бисквит и лепити са другим празним.
Намазати крем и споља, па уваљати у кокос. Чоколаду истопити, додати уље, измешати и прелити капице. Оставити да се стегну и сладити се.