Рецепт за НАЈХРСКАВИЈИ КРОМПИР из бакине кухиње - Здраво јело, припрема се са минималном количином уља (ВИДЕО)
09.02.2023.
08:38
Коментари (0)
Јело које ћете сигурно често припремати!
Данас вам из бакине кухиње представаљмо рецепт за најхрскавији кромпир који сте икада јели.
Састојци за јело:
- 1 кг кромпира
- 50 гр ренданог качкаваља
- 2 кашике сусама
- мало куркуме
- мл. црвене слатке паприке
- туцане љуте паприке
- мл. бибер
- бели лук у гранулама
- мало рузмарина
- со уље
ОВО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК! Најава НОВИХ ЗЕМЉОТРЕСА И УЖАСА широм света - ОД ЊЕГОВИХ РЕЧИ ПОДИЛАЗИ ЈЕЗА! (ФОТО)
ОВО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК! Најава НОВИХ ЗЕМЉОТРЕСА И УЖАСА широм света - ОД ЊЕГОВИХ РЕЧИ ПОДИЛАЗИ ЈЕЗА! (ФОТО)
Пред ВОДОЛИЈАМА ВАЖНА ОДЛУКА, Јарчеви да се припреме за ТЕЖАК ДАН - Хороскоп за понедељак је спреман
Пред ВОДОЛИЈАМА ВАЖНА ОДЛУКА, Јарчеви да се припреме за ТЕЖАК ДАН - Хороскоп за понедељак је спреман
Припрема:
Кромпир очистити и исећи на коцке па кувати 10-15 минута. Оцедити и и испрати у хладној води. На фолију ставити рендан качкаваљ, рузмарин, додати сусам, куркуму, паприку једну и другу, мл. бибер бели лук.
Истрести кромпир преко зачина сипати преко кромпира мало уља па измешати. Поређати у плех који сте обложили пек папиром. Плех мора бити већи да се не додирују.
Пећи на 230 степени Ц око 30 минута да буде баш хрскав.