МОЋНИ ЛЕК ЗА ЦЕО ОРГАНИЗАМ: Кајсија не гоји, спречава настанак карцинома и чува младалачки изглед
Мелем за тело!
Кајсије обилују влакнима, минералима и снажним антиоксидансима који неутралишу штетно дејство слободних радикала и спречавају кардиоваскуларна обољења. Препуне су витамина А, Ц и Б, каротеноидима и ксантофилима, нутријентима који чувају вид, спречавају макуларну дегенерацију и слабљење очног мишића у старости. Регулишу крвни притисак, а због високог процента влакана благотворно делују на варење и спречавају опстипацију.
ФАНТАСТИЧНИ ПОПУСТИ У TRAVELLAND-U САМО ДО 30. ЈУНА!
ТРОЧАСОВНА ДИЈЕТА: Ево како да се БРЗО и лако ПРИПРЕМИШ за ПЛАЖУ! Можеш да ЈЕДЕШ СВЕ!
СВЕ ПОЧИЊЕ У КУХИЊИ: Грешке у исхрани које поништавају сваку дијету
Кајсије подстичу одбрамбени механизам, те штите од инфекције. Због присуства калцијума, фосфора, мангана, бакра и гвожђа одржавају здравље костију и јачају их. Зато би жене требало чешће да их конзумирају у менопаузи јер могу да спрече остеопорозу.
Захваљујући витамину А које садржи сматрају се и у најбољим природним савезником у очувању здравља коже и зуба.
Ако се једе пре оброка, кајсија добро утиче на варење, а због високог садржаја гвожђа препоручују се анемичним особама. Доказано је да смањују ризик од рака, те продужавају животни век. Од давнина је познато да су становници долине Хунза доживели дубоку старост јер су грицкали орахе и суве кајсије.
НОВА УЛОГА ВИТАМИНА Ц: Пуцајте од ЗДРАВЉА у само НЕКОЛИКО корака
МАГИЧАН ЛЕК: Пиј чашу ОВОГ напитка сваког јутра и спржићеш масне наслаге на стомаку БРЗИНОМ МУЊЕ!
МАЛИ ТРИК: Ево како да знаш да месо које купујеш, није пуно АНТИБИОТИКА и ХОРМОНА!
С обзиром на то да садрже 10 пута више магнезијума од осталог воћа, побољшавају функције мозга. Такође, лутеин који се налази у кајсијама штити мрежњачу. Одличан су савезник и витке линије јер не гоје, те се топло препоручују особама које желе да изгбуе килограме.
Спречавају срчане болести, обнављају оштећена ткива и снижавају ниво лошег холестерола.