ОНА СОЛИ ЛУБЕНИЦУ: Када будете чули зашто и ви ћете урадити ИСТО, а бољу од ОВЕ нисте јели!
Прећиће вам у навику!
До сада смо имали прилику да пробамо карамелу и чоколаду са додаком соли која подстиче њихов укус и арому и пружа сасвим другачији доживљај.
Такав је случај и са лубеницом. Уколико до сада нисте чули за овај трик, пробајте и нећете се покајати.
УКЛАЊАЊЕ ТЕТОВАЖА ВИШЕ НИЈЕ МИТ! Ево како да се решите боје на кожи БРЗО и ТРАЈНО - без ожиљака и ФЛЕКА
Све је почело где друго до у Лос Анђелесу, где је посластичарка Никол Вестон открила ову тајну на својој веб страници.
СПРЕЧИТЕ НАСТАНАК ТУМОРА, САЧУВАЈТЕ ЗДРАВЉЕ СРЦА - Пијте сок од ШАРГАРЕПЕ!
- Признајем била сам скептична када сам први пут имала посољену кришку лубенице у устима. У то време мој пријатље је инсистирао да то морам да пробам тврдећи да ће тако бити још слађа. Пробала сам и био је у праву, заиста је боља посољена, написала је она.
Со лубеницу чини слађом јер креира слано слатки контраст и тако омогућава да слакоћа још више дође до изражаја. Лубеница има суптилну слаткоћу због тога што је пуна воде, за разлику од јагода и другог воћа, које има концентрисанији, интензиван укус. Со, такође, подстиче производњу пљувачке што лубеницу чини још сочнијом.
ЛЕКОВИТОСТ МОРА ОДАВНО ЈЕ ПОТВРЂЕНА: Ево како утиче на ЗДРАВЉЕ жене!
Како да ово урадите?
Сасвим мало соли поспите по комаду лубенице, можете и благо утрљати. Пазите да не ставите превише соли јер ћете тако добити преслано парче које више неће бити добро за јело. Довољно је онолико соли колико се задржи на врху јагодице и то за једно веће парче лубенице.