ПИЛЕЋА КРИЛЦА БОЉА НЕГО ИЗ РЕСТОРАНА, запечена у рерни: Кожица ће бити хрскава, а месо меко
14.11.2022.
08:28
Коментари (0)
Пилећа крилца из рерне каква нисте пробали.
Потребно је:
- 1 кашика киселе павлаке
- 1 кашичица слатке мл. паприке
- мало ренданог качкаваља
- 4 чена изгњеченог белог лука
- мало сувог зачина
- уље, со, бибер
- 1 кашичица меда
- 1 кашичица куркуме или зачина за пилетину
- 1 кашичица соја соса
- 700 гр пилећих крилаца
СТАРИ СРПСКИ НАРОДНИ РЕЦЕПТИ ПРОТИВ ГРИПА: Један од њих је проверена пилећа чорба - ојачаће имунитет у дану
СТАРИ СРПСКИ НАРОДНИ РЕЦЕПТИ ПРОТИВ ГРИПА: Један од њих је проверена пилећа чорба - ојачаће имунитет у дану
Направите КОЦКЕ СА МЕСОМ по рецепту из бакине кухиње - Одличан предлог за породични, викенд ручак (ВИДЕО)
Направите КОЦКЕ СА МЕСОМ по рецепту из бакине кухиње - Одличан предлог за породични, викенд ручак (ВИДЕО)
Припрема:
У чинију ставити све наведене састојке осим меса и измешати добро.
Свако крилце уваљити у припремљену смесу и ређати у плех обложен пек папиром.
Мало одозго посути уљем и сусамом. Пећи на 210 степени Ц око 45 минута.