PILEĆA KRILCA BOLJA NEGO IZ RESTORANA, zapečena u rerni: Kožica će biti hrskava, a meso meko
14.11.2022.
08:28
Komentari (0)
Pileća krilca iz rerne kakva niste probali.
Potrebno je:
- 1 kašika kisele pavlake
- 1 kašičica slatke ml. paprike
- malo rendanog kačkavalja
- 4 čena izgnječenog belog luka
- malo suvog začina
- ulje, so, biber
- 1 kašičica meda
- 1 kašičica kurkume ili začina za piletinu
- 1 kašičica soja sosa
- 700 gr pilećih krilaca
STARI SRPSKI NARODNI RECEPTI PROTIV GRIPA: Jedan od njih je proverena pileća čorba - ojačaće imunitet u danu
STARI SRPSKI NARODNI RECEPTI PROTIV GRIPA: Jedan od njih je proverena pileća čorba - ojačaće imunitet u danu
Napravite KOCKE SA MESOM po receptu iz bakine kuhinje - Odličan predlog za porodični, vikend ručak (VIDEO)
Napravite KOCKE SA MESOM po receptu iz bakine kuhinje - Odličan predlog za porodični, vikend ručak (VIDEO)
Priprema:
U činiju staviti sve navedene sastojke osim mesa i izmešati dobro.
Svako krilce uvaljiti u pripremljenu smesu i ređati u pleh obložen pek papirom.
Malo odozgo posuti uljem i susamom. Peći na 210 stepeni C oko 45 minuta.