Рецепт Александра Пријовић за НЕДЕЉНИ РУЧАК - Пуњене паприке ће ОДУШЕВИТИ све укућане, здраво и УКУСНО
Певачица Александра Пријовић показала је свима каква је домаћица и како је уз помоћ и савете мајке породици припремила недељни ручак.
Након низа успешних концерата широм земље и региона, Александра Пријовић обрадовала је фанове породичним рецептом за пуњене паприке којима нико не може да одоли.
Певачица се потрудила да припреми једно од традиционалних домаћих јела, уз малу помоћ мајке Борке, па поручила:
- Овај историјски тренутак сам морала да забележим. Хвала мама на помоћи преко видео позива. Пуњене паприке и пире!
Састојци:
600 г млевеног меса
2 главице црног лука
100 г пиринча
1 јаје
1 кашика алеве паприке
2 парадајза
12 паприка бабура
1 кашика брашна
0,5 л парадајз сока
мало уља
мало соли
бибер
суви биљни зачин
Паприке опрати, извадити петељке и очистити од семенки. Црни лук ситно исецкати и продинстати га на мало уља. Додати млевено месо и зачине по укусу.
Све кратко продинстати па додати пиринач и јаје. Овом смесом пунити паприке. Отворе паприке затворити танким комадом свежег парадајза.
Подсетимо, Александри је мајка велика подршка у животу, а недавно је испричала досад непознате детаље жртвовања Борке због ћеркине певачке каријере.
- Сад ћу рећи једну ствар... Кад сам се такмичила у Звездама Гранда моја мајка је изгубила посао зато што ме је возила сваког викенда на такмичење. Жртвовала је свој посао због мене и наравно, дешава се да нам финансијски буде тешко. А моја тетка је била ту. Никада нећу заборавити када је послала новац да бих ја купила хаљину за такмичење. Хвала што сте дошли из Немачке овде. Вама бескрајно хвала за част коју сте ми указали овде. Желим свима вама да увек плачете из овако лепих разлога и од среће. Волим вас - рекла је том приликом Александра.