Старинска пита са киселим купусом и празилуком! Има само неколико састојака и прави се веома брзо (Рецепт)
08.03.2023.
09:00
Коментари (0)
Слана посна пита, савршена за доручак.
Потребно је:
- 1 главица киселог купуса
- 2 везе лука младог или празилук
- 4 кашике бареног пиринча
- мало млевеног бибера
- уље
Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)
Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)
У литар водке дода се ова биљка– Стари манастирски рецепт за многе тегобе, чува срце, уклања умор
У литар водке дода се ова биљка– Стари манастирски рецепт за многе тегобе, чува срце, уклања умор
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук да омекша. Додати сецкан кисели купус, исечен што ситније, па га пржити. Пред крај додати 4 пуне кашике пиринча.
Све измешати и додати млевени бибер. На сто раширити једну готову танку кору, премазати уљем па додати другу кору и ставити 2-3 кашике купуса и раширити по целој кори. Увити у ролницу и савити у пужа.
Ређати у плех, премазати уљем и пећи на 200 степени Ц око 40 минута.