Starinska pita sa kiselim kupusom i prazilukom! Ima samo nekoliko sastojaka i pravi se veoma brzo (Recept)
08.03.2023.
09:00
Komentari (0)
Slana posna pita, savršena za doručak.
Potrebno je:
- 1 glavica kiselog kupusa
- 2 veze luka mladog ili praziluk
- 4 kašike barenog pirinča
- malo mlevenog bibera
- ulje
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)
U litar vodke doda se ova biljka– Stari manastirski recept za mnoge tegobe, čuva srce, uklanja umor
U litar vodke doda se ova biljka– Stari manastirski recept za mnoge tegobe, čuva srce, uklanja umor
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk da omekša. Dodati seckan kiseli kupus, isečen što sitnije, pa ga pržiti. Pred kraj dodati 4 pune kašike pirinča.
Sve izmešati i dodati mleveni biber. Na sto raširiti jednu gotovu tanku koru, premazati uljem pa dodati drugu koru i staviti 2-3 kašike kupusa i raširiti po celoj kori. Uviti u rolnicu i saviti u puža.
Ređati u pleh, premazati uljem i peći na 200 stepeni C oko 40 minuta.