Не бацаје коре од поврћа - Постоје три генијална начина да их искористите, одушевиће вас сваки
04.03.2023.
18:37
Коментари (0)
Рецепти који ће вам сигурно бити од користи!
На Инстаграму смо пронашли веома занимљив видео са упутством како можете да искористите кору од поврћа, првенствено шаргарепе и лука.
Први је да након што га ољуштите, распоредите равномерно на плек и оставите у загрешајној рерни да се добро осуши, а затим самељете и добијете одличан зачин за супу и поврће.
АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама
АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама
Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол
Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол
Други је да кору шаргарепе добро зачините и ставите уље, а затим такође испечете у рерни, постаје хрскава и тако добијате здрав чипс.
Детаљније упутство на видеу у прилогу.