УСКРШЊА ЧОКОЛАДНА БОМБА: Ово је РЕЦЕПТ за најслађу Милка торту, готова је за 10 МИНУТА, топи се у устима
Најбржа и најслађа посластица!
У сусрет ускршњим празницима и породичним окупљањима уз богату трпезу, доносимо вам још један феноменалан рецепт за најслађу Милка торту.
Торта која се буквално топи у устима, врло брзо се прави, без печења кора!
ШЕЋЕР ОДМАХ СКАЧЕ! Ово је НАЈГОРА ХРАНА за особе које имају ДИЈАБЕТЕС, погоршавају стање!
ЖИВА СИЛА ПРИРОДЕ, НЕ МОЖЕ ИХ НИКО СЛОМИТИ: Ови хороскопски знаци имају највећу МЕНТАЛНУ СНАГУ - дар од БОГА!
Потребно вам је:
Подлога:
- 200гр кекса (плазме)
- 80гр маслаца
Фил:
- 1л млека
- 3 кесице пудинга од ваниле
- 180гр шећера
- 200гр млечне Милка чоколаде
- 200гр беле Милка чоколаде
- 250гр маслаца
- 400мл слатке павлаке
Украшавање:
- 100мл слатке павлаке
- коцкице Милка чоколаде
- слатке ролнице
Потупак:
Помешајте прашак за прављење пудинга са 180гр шећера, па додајте 20 кашичица млека. То све измешајте да у смеси не буде грудвица, остатак млека ставите да се кува.
Када млеко проври, склоните са рингле па додајте размућену смесу пудинга унутра, вратите на рингу и мешајте док се смеса не згусне.
Добијену смесу поделите на два једнака дела, затим у једну додајте млечну а у другу белу Милка чоколаду и мешајте док се не отопи.
месе покријте фолијом и пустите да се охладе пар минута.
Подлогу ћете направити тако што ћете отопити малсац на рингли а затим га додати у кекс, измешати и обликовати у калупу за торту.
Кад се фил довољно охлади, измешајте га миксером па додајте 125гр маслаца у сваку од смеса. Поново оба фила измиксујте миксером да се добије глатка крема.
На подлогу ређајте фил по жељи, можете прво тамни па светли и обрнуто. Умутите слаку павлаку и прелијте преко последњег слоја на вашој торти. Оставите у фрижидеру да се охлади бар 4 сата.
Када је извадите из калупа можете је обликовати по жељи са комадићима Милке или слатким ролницама.
Цео поступак можете видети овде: