USKRŠNJA ČOKOLADNA BOMBA: Ovo je RECEPT za najslađu Milka tortu, gotova je za 10 MINUTA, topi se u ustima
Najbrža i najslađa poslastica!
U susret uskršnjim praznicima i porodičnim okupljanjima uz bogatu trpezu, donosimo vam još jedan fenomenalan recept za najslađu Milka tortu.
Torta koja se bukvalno topi u ustima, vrlo brzo se pravi, bez pečenja kora!
ŠEĆER ODMAH SKAČE! Ovo je NAJGORA HRANA za osobe koje imaju DIJABETES, pogoršavaju stanje!
ŽIVA SILA PRIRODE, NE MOŽE IH NIKO SLOMITI: Ovi horoskopski znaci imaju najveću MENTALNU SNAGU - dar od BOGA!
Potrebno vam je:
Podloga:
- 200gr keksa (plazme)
- 80gr maslaca
Fil:
- 1l mleka
- 3 kesice pudinga od vanile
- 180gr šećera
- 200gr mlečne Milka čokolade
- 200gr bele Milka čokolade
- 250gr maslaca
- 400ml slatke pavlake
Ukrašavanje:
- 100ml slatke pavlake
- kockice Milka čokolade
- slatke rolnice
Potupak:
Pomešajte prašak za pravljenje pudinga sa 180gr šećera, pa dodajte 20 kašičica mleka. To sve izmešajte da u smesi ne bude grudvica, ostatak mleka stavite da se kuva.
Kada mleko provri, sklonite sa ringle pa dodajte razmućenu smesu pudinga unutra, vratite na ringu i mešajte dok se smesa ne zgusne.
Dobijenu smesu podelite na dva jednaka dela, zatim u jednu dodajte mlečnu a u drugu belu Milka čokoladu i mešajte dok se ne otopi.
mese pokrijte folijom i pustite da se ohlade par minuta.
Podlogu ćete napraviti tako što ćete otopiti malsac na ringli a zatim ga dodati u keks, izmešati i oblikovati u kalupu za tortu.
Kad se fil dovoljno ohladi, izmešajte ga mikserom pa dodajte 125gr maslaca u svaku od smesa. Ponovo oba fila izmiksujte mikserom da se dobije glatka krema.
Na podlogu ređajte fil po želji, možete prvo tamni pa svetli i obrnuto. Umutite slaku pavlaku i prelijte preko poslednjeg sloja na vašoj torti. Ostavite u frižideru da se ohladi bar 4 sata.
Kada je izvadite iz kalupa možete je oblikovati po želji sa komadićima Milke ili slatkim rolnicama.
Ceo postupak možete videti ovde: