Овај НАПИТАК је права благодет за БУБРЕГЕ: Узимајте шољицу сваког јутра и тело ће вам бити ЗАХВАЛНО (РЕЦЕПТ)
Одушевићете се.
Здравље бубрега од виталне је важности за целокупно стање организма, као и за дуговечност нашег живота. Свакодневни унос хране и пића, нарочито оне лошијег нутритивног састава, може да уништи бубреге и погорша квалитет живота.
Чим устанете пијете КАФУ? Ево шта се догађа у телу следећих шест сати
НЕСАНИЦА, ПОРЕМЕЋАЈ ХОРМОНА: Ево како време које проводимо гледајући у ЕКРАН утиче на наше ЗДРАВЉЕ
Интолеранција на ЛАКТОЗУ: Ако приметите неки од ових симптома, ХИТНО се јавите ЛЕКАРУ!
Бубрези дневно профилтрирају око 200 литара крви, а све како би из ње избацили токсине које штете нашем телу.
Када бубрези постану преоптерећени токсинима, може доћи до болести бубрега и мокраћног мехура, а управо те токсине уносимо у тело у облику хране и пића. Људи с највише ризика за развој бубрежних болести јесу они с дијабетесом, високим крвним притиском или породичном историјом болести бубрега.
Першун је медитерански зачин који се распространио по целом свету. Захваљујући великим количинама минерала попут калцијума, гвожђа, магнезијума и фосфора те витаминима међу којима предњаче витамин Ц и А те тиамин и рибофлавин першун се сматра једним од најјачих антиоксиданса.
Лист першуна делује противупално и штити тело од утицаја слободних радикала који су узрочници разних болести попут атеросклерозе, рака дебелог црева, дијабетеса и астме.
- шака першуновог лишћа
- 1 литар воде
Першун оперите па га насецкајте на веће комаде, истресите у лончић па прелијте водом. На средње јакој ватри загрејте воду до кључања, смањите ватру на најслабије и кувајте још 5 до 10 минута. На крају, склоните с ватре, оставите да мало одстоји па га процедите и оставите у фрижидер.