ЗДРАВ ОБРОК "на кашику", ЈЕДНОСТАВНА ПРИПРЕМА: Пилећи паприкаш са кнедлама на бакин начин (РЕЦЕПТ)
04.10.2022.
09:13
Коментари (0)
Пун је поврћа
Потребно је:
- 600 гр пилећег меса
- 1 главица црног лука
- 2 свеже парике
- 2 шаргарепе
- 4 средња кромпира
- пола тиквице
- по жељи 2 сува ребра (није морање)
- целеров лист
- суви зачин, со
- мало мл. паприке
- уље
НЕОДОЉИВА И БРЗА ПИЦА ПИТА: Готова у пар корака, обожавају је и деца и одрасли (РЕЦЕПТ)
НЕОДОЉИВА И БРЗА ПИЦА ПИТА: Готова у пар корака, обожавају је и деца и одрасли (РЕЦЕПТ)
ТОПЛИ СЕНДВИЧИ ИДЕАЛНИ ЗА ДОРУЧАК - Направите их по бакином рецепту, овај САСТОЈАК им даје посебан укус (ВИДЕО)
ТОПЛИ СЕНДВИЧИ ИДЕАЛНИ ЗА ДОРУЧАК - Направите их по бакином рецепту, овај САСТОЈАК им даје посебан укус (ВИДЕО)
За кнедле:
- 1 јаје
- 1 кашика маслиновог уља
- 2 кашике брашна
Припрема:
На уљу пропржити сецкан црни лук, сечену паприку и шаргарепу на колутове. Кад мало омекша додати месо мало млевене паприке и кромпир на коцке.
Налити водом да се месо скува. У чинију разбити и умутити јаје, додати 3 кашике брашне и кашику уља.
Све добро изједначити. Малом кашичицом вадити смесу и спуштати у чорбу. Кувати 5-6 минута.
Додати мало зачина соли и першунов лист. Служити топло.