Zaželeli smo ih se: Kako najbolje ispržiti mlade krompiriće
05.04.2020.
10:51
Komentari (0)
Oduševićete se.
Uskoro stižu mladi krompirići, pa evo recepta koji će ih učiniti preukusnim.
PO BAKINOM RECEPTU: Napravite najukusniju pogaču bez kvasca
PO BAKINOM RECEPTU: Napravite najukusniju pogaču bez kvasca
Zdravo, ukusno i brzo: Krem čorba od praziluka (RECEPT)
Zdravo, ukusno i brzo: Krem čorba od praziluka (RECEPT)
Čaša čistog uživanja: Čoko-mint milkšejk! (RECEPT)
Čaša čistog uživanja: Čoko-mint milkšejk! (RECEPT)
Potrebno je:
- 1 kg mladog krompira;
- ulje;
- začini so,biber, majčina dušica, bosiljak;
- malo začina;
- peršunovog lista.
Priprema:
Krompir očistiti i dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrejati i ubaciti krompir i poklopiti.
Smanjiti vatru i pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir. Potrebno mu je oko 20 min da lepo zarumeni.
Vaditi rešetkastom kašikom. U sud naseći peršunov list malo bosiljka, majčine dušice.
Dodati malo začina i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmešati. Naš krompir je spreman za serviranje...
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
Tost sa puterom i još 5 "jutarnjih" namirnica ne treba jesti pre 10 ujutru: Zalepiće se za vaš stomak
KAO IZ RESTORANA: Zapečena testenina bolonjeze (RECEPT)
KAO IZ RESTORANA: Zapečena testenina bolonjeze (RECEPT)
Šef tvrdi: Krompir za savršeni pire ne kuva se u vodi!
Šef tvrdi: Krompir za savršeni pire ne kuva se u vodi!
Imate brašna, nemate kvasca? Setite se ovog starog srpskog recepta
Imate brašna, nemate kvasca? Setite se ovog starog srpskog recepta
Dajte mu još jednu šansu: Genijalan trik da sačuvate smežurano voće i povrće
Dajte mu još jednu šansu: Genijalan trik da sačuvate smežurano voće i povrće