Зажелели смо их се: Како најбоље испржити младе кромпириће
05.04.2020.
10:51
Коментари (0)
Одушевићете се.
Ускоро стижу млади кромпирићи, па ево рецепта који ће их учинити преукусним.
ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Направите најукуснију погачу без квасца
ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Направите најукуснију погачу без квасца
Здраво, укусно и брзо: Крем чорба од празилука (РЕЦЕПТ)
Здраво, укусно и брзо: Крем чорба од празилука (РЕЦЕПТ)
Потребно је:
- 1 кг младог кромпира;
- уље;
- зачини со,бибер, мајчина душица, босиљак;
- мало зачина;
- першуновог листа.
Припрема:
Кромпир очистити и добро опрати и ставити на чисту крпу. Уље угрејати и убацити кромпир и поклопити.
Смањити ватру и пржити на тихој ватри. Повремено лопатицом преврнути кромпир. Потребно му је око 20 мин да лепо зарумени.
Вадити решеткастом кашиком. У суд насећи першунов лист мало босиљка, мајчине душице.
Додати мало зачина и бибера. Убацити у кромпир и све добро измешати. Наш кромпир је спреман за сервирање...
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
Тост са путером и још 5 "јутарњих" намирница не треба јести пре 10 ујутру: Залепиће се за ваш стомак
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Запечена тестенина болоњезе (РЕЦЕПТ)
Шеф тврди: Кромпир за савршени пире не кува се у води!
Шеф тврди: Кромпир за савршени пире не кува се у води!
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Имате брашна, немате квасца? Сетите се овог старог српског рецепта
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће
Дајте му још једну шансу: Генијалан трик да сачувате смежурано воће и поврће