BILDUJE IMUNI SISTEM! Ovako pripremljena VODA, u POTPUNOSTI DETOKSIKUJE organizam, uklanja sve otrove!
Tajna je u jednom sastojku!
Belolučana voda jača imuni sistem i čisti telo od toksina, a veoma moćno deluje i protiv svih vrsta upala - virusnih, gljivičnih i bakterijskih. Smatra se jednim od najjačih prirodnih lekova.
Kako da pripremite belolučanu vodu?
HOROR NA DEČJEM ROĐENDANU: Devojčica (12) UPUCALA ROĐAKA (14), pa sebe! Roditelji bespomoćno gledali sve na "lajvu" na Instagramu!
DVA SLOJA SALA NA STOMAKU, OPUŠTENE GRUDI: Dalila Dragojević se SKINULA u kupaći, prizor zapalio mreže (FOTO)
Očistite jedan čen belog luka i isecite ga uzdužno, ubacite ga u vodu, poklopite tanjirićem i ostavite da stoji na sobnoj temperaturi 24 sata. Za to vreme će beli luk otpustiti sastojke u vodu. Vodu popijte, a polovine isečenog čena sačuvajte. Ponavljate ovaj postupak barem sedam puta u toku jednog meseca. Najbolje bi bilo da napitak pijete prosečno dva puta nedeljno.
Ovaj napitak "nabildovaće" vaš imuni sistem, očistiće telo od nagomilanih otrova i delovaće preventivno na niz oboljenja, među kojima su visok krvni pritisak, upale, grip, virusi i bakterije, ali i najteža oboljenja poput kancera.
Proklijali beli luk
Možda niste znali, ali proklijali beli luk je još zdraviji u odnosu na običan, jer je jači antioksidans. Njegova protivupalna i antikancerogena svojstva, kao i moćno dejstvo koje ima na očuvanje kardiovaskularnog sistema su još jača u klicama belog luka.
Neke biljke kao što je krompir nisu zdrave kada proklijaju, jer tada ispuštaju određene toksine, ali to nije slučaj sa belim lukom. On je najzdraviji kad proklija, jer tada postiže svoj pun potencijal i nutritivne vrednosti.
Dakle, slobodno ostavite beli luk da proklija, a zatim ga koristite. Evo i kako.
Polovine čena koje su vam ostale iz vode, odmah stavite u tanjirić i poklopite. čašom. Ostavite na sobnoj temperaturi. Na taj način ćete stvoriti uslove slične staklenoj bašti i beli luk će vrlo brzo pustiti klice. Proklijali beli luk najbolje je da koristite u svežem stanju, tako što ćete ga dodati u salate, napitke ili posuti preko jela