БИЛДУЈЕ ИМУНИ СИСТЕМ! Овако припремљена ВОДА, у ПОТПУНОСТИ ДЕТОКСИКУЈЕ организам, уклања све отрове!
Тајна је у једном састојку!
Белолучана вода јача имуни систем и чисти тело од токсина, а веома моћно делује и против свих врста упала - вирусних, гљивичних и бактеријских. Сматра се једним од најјачих природних лекова.
Како да припремите белолучану воду?
ХОРОР НА ДЕЧЈЕМ РОЂЕНДАНУ: Девојчица (12) УПУЦАЛА РОЂАКА (14), па себе! Родитељи беспомоћно гледали све на "лајву" на Инстаграму!
ДВА СЛОЈА САЛА НА СТОМАКУ, ОПУШТЕНЕ ГРУДИ: Далила Драгојевић се СКИНУЛА у купаћи, призор запалио мреже (ФОТО)
Очистите један чен белог лука и исеците га уздужно, убаците га у воду, поклопите тањирићем и оставите да стоји на собној температури 24 сата. За то време ће бели лук отпустити састојке у воду. Воду попијте, а половине исеченог чена сачувајте. Понављате овај поступак барем седам пута у току једног месеца. Најбоље би било да напитак пијете просечно два пута недељно.
Овај напитак "набилдоваће" ваш имуни систем, очистиће тело од нагомиланих отрова и деловаће превентивно на низ обољења, међу којима су висок крвни притисак, упале, грип, вируси и бактерије, али и најтежа обољења попут канцера.
Проклијали бели лук
Можда нисте знали, али проклијали бели лук је још здравији у односу на обичан, јер је јачи антиоксиданс. Његова противупална и антиканцерогена својства, као и моћно дејство које има на очување кардиоваскуларног система су још јача у клицама белог лука.
Неке биљке као што је кромпир нису здраве када проклијају, јер тада испуштају одређене токсине, али то није случај са белим луком. Он је најздравији кад проклија, јер тада постиже свој пун потенцијал и нутритивне вредности.
Дакле, слободно оставите бели лук да проклија, а затим га користите. Ево и како.
Половине чена које су вам остале из воде, одмах ставите у тањирић и поклопите. чашом. Оставите на собној температури. На тај начин ћете створити услове сличне стакленој башти и бели лук ће врло брзо пустити клице. Проклијали бели лук најбоље је да користите у свежем стању, тако што ћете га додати у салате, напитке или посути преко јела